Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την Π.Ε.Δ.- Προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Ξεκίνησε πριν από λίγο η γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας στο «Κοβεντάρειο», με σκοπό την εκλογή των 9 μελών που μαζί με τους 12 Δημάρχους θα απαρτίζουν το 21μελές Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές εκτιμήσεις από 65 - 68 εκλέκτορες στους 125 αναμένεται ότι θα συγκεντρώσει η Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΝΔ), ενώ  48 - 52 εκλέκτορες υπολογίζεται ότι θα συγκεντρώσει το Αυτοδιοικητικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ).
Με βάση τους παραπάνω συσχετισμούς, τέσσερις (4) θα εκλέξει στο Δ.Σ. της ΠΕΔ το Αυτοδιοικητικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) και πέντε (5) η Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΝΔ).

Οι επικρατέστεροι για τις τέσσερις θέσεις στο στρατόπεδο Μαλούτα φέρονται να είναι οι: Κ.Θεοδωρίδης, Δ.Μαυροματίδης, Β.Σταμπουλούς και Στ.Φραγκουλίδης, ενώ οι πέντε για την Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΝΔ) οι: Μ.Μακρυγιάννης, Α.Νανοπούλου, Δ.Καραστέργιος, Μ.Τερζόπουλου και Δ.Λουκάς.

2 σχόλια:

  1. και φυσικά το Ζετάκι υποψήφια για την Κεντρική Ένωση Δήμων, ώστε εάν εκλεγεί να πηγαίνει στην Αθήνα και να έχει μια καλή δικαιολογία για να συνταξιδεύει με τη Δημαρχάρα. Μόνο που η δημαρχίνα (Τούλα) έχει πάρει τον Βοσκό από κοντά και τον συνοδεύει μέχρι και στις καταθέσεις στεφάνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάντως η γραμμή δόθηκε στο γαλάζιο κοπάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή