Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η πριγκίπισσα του Δήμου Φλώρινας

"Μοιραίοι και άβουλοι" αναδείχθηκαν τελικά 12 Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Ι.Βοσκόπουλου ψηφίζοντας «ΝΑΙ» στην προκλητική μετάταξη της Ζέτας Ρίζου από την ΑΝ.ΦΛΩ. στο Δήμο. Δείτε αναλυτικά τι ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:


ΝΑΙ
Αλεξιάδης Νικόλαος
Αριστείδου 'Αρης
Ευαγγέλου Νικόλαος
Ζαέκης Αντώνιος
Καραγκιοζίδης Άκης 
Καρακόλης Μιχαήλ
Κρομμύδας Σπυρίδων
Λαζαρίδου Αντιγόνη
Λουκάς Δημήτριος
Μαβίδης Παναγιώτης
Μπαρδάκας Χρήστος
Σίπκας Αντώνιος

ΟΧΙ
Μούσιου - Μυλωνά Όλγα
Καραντζίδης Βασίλειος
Ασπρίδης Αιμίλιος
Καρυπίδης Νικόλαος (αποχώρησε)  
Στάιος Ευάγγελος
Τσιώκας Μιχαήλ
Μπέλτσος Αθανάσιος
Ρασάικος Τραϊανός

ΑΠΟΝΤΕΣ
Ακριτίδης Αλέξανδρος
Ανθόπουλος Πέτρος
Απιδόπουλος Γεώργιος
Αργυρόπουλος Γεώργιος
Κωτσαλίδου Ευδοξία
Ουλιάρης Θεόδωρος
Πετκάνης Τραϊανός
Σαπουντζής Γρηγόριος
Σαχινίδης Γεώργιος
Σταυρίδης Ευάγγελος
Σταύρου Γεώργιος  
Τσακμάκης Κωνσταντίνος


40 σχόλια:

  1. μπραβο ρε παιδια..αξιοι
    αυτοι που τους ψηφισαν φταινε...καλα να παθουν θα ηθελα να ακουσω τι θα λενε τωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ki alloi itan parontes p.x. o stavridis,o argiropoulos,o zaekis pare ta praktika na deis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πιο πονηροί, οι απόντες! Την χλεύη και τον διασυρμό, αυτοί πρέπει να υποστούν. Τουλάχιστον οι 12 του Βοσκόπουλου που ψήφισαν ναι και αυτοί που ψήφισαν όχι είχαν το θάρρος να το πράξουν. Οι μη νόμιμα απόντες, οι πιο πολλοί τουλάχιστον, κότες λειράτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω.
      Δυστυχώς η απουσία πολλών συμβουλών της μειοψηφίας διευκόλυνε το έργο του Βοσκόπουλου, διότι αν ήταν παρόντες και ψήφιζαν ΟΧΙ, θα είχε ανατραπεί αυτή η απόφαση ντροπής.
      Το να παραμένεις κανείς ουδέτερος δεν είναι πάντα καλό, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε διαφωνών σύμβουλος, εκτός της αρνητικής του ψήφου, να αγωνισθεί με σθένος ενάντια στην απόφαση αυτή.

      Διαγραφή
    2. ΜΗΠΩΣ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ?ηταν καποτε στην ανφλω.ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΦΛΩ???ΜΗΠΩΣ????

      Διαγραφή
    3. Τσακμάκη τ'ακούς? Που ήσουν πονηρούλη? Πάλι διακοπές, δε νομίζω!

      Διαγραφή
  4. Προσωπικό χαρακίρι Βοσκόπουλου τα ΟΧΙ των Ρασάϊκου και Μπέλτσου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα ανεξαρτητοποιηθούν η αρνητική ψήφος δεν λέει τίποτα είναι για τα μάτια του κόσμου.
      Εχουν τα κότσια να το κάνουν;

      Διαγραφή
  5. Μπράβο στον κ. Καρυπίδη, τόλμησε και τα είπε έξω από τα δόντια….επιτέλους και ένας δημοτικός σύμβουλος με σθένος!!!
    Ντροπή σε όσους ψήφισαν ΝΑΙ…ΝΑΙ στους πάντα βολεμένους, ΝΑΙ στα ρουσφέτια.
    Μετά από μια «επιτυχημένη» πορεία στο τιμόνι της ΑΝΦΛΩ, είναι καιρός να συνεχιστεί το έργο αυτό και στον Δήμο. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
    Αλήθεια όλοι αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ δεν έχουν άνεργους στο οικογενειακό τους περιβάλλον??? Τους εύχομαι να μην βρουν ποτέ δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνικα....are you? Πολύ παίνεμα στον γαμπρό σας!!!

      Διαγραφή
  6. KAPOTE KAPIOS POU PROSPATHISE NA KANEI KATI TETIO, EPESE APO TO 3 OROFO OTAN APOKALIFTHIKE...................ANTE NA DOUME TI THA KANOUNE OI DIKOI MAS...............!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννάκη την πάτησες .
    i dont shit and play , to the same place

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω και επαυξανω με τον 4,45.Ολοι το ξερουμε οτι υπαρχουν οικογενειες που ζουν δυστυχως κατω απο το οριο της φτωχειας και αυτοι αντι να κοιταξουν να δωσουν δουλεια σε ανθρωπους που την χρειαζονται στα αληθεια ασχολουνται με το πως θα τακτοποιησουν την ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΕΛΕΙΩΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!Αισχος ειστε καταπτυστοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, κινητικότητα (απολύσεις) δημοσίων υπαλλήλων, μεροκάματα Μπαγκλαντές αλλά τα δικά μας παιδιά είναι ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ. Πιο διαπλε-γκόμενος δήμαρχος δεν υπάρχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. bre δεν αλλάζει νοοτροπία ο Έλληνας δεν το καταλάβατε μέχρι τώρα ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλήθεια τι μισθό θα παίρνει;;;;
    Τον ίδιο που έπαιρνε στην ΑΝΦΛΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα κριτήρια και η διαδικασία για την πρόσληψη 50.000 ανέργων

    Οι προσλήψεις θα γίνουν με μοριοδότηση υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ ....το χρονικό διάστημα απασχόλησης των ωφελουμένων . δύναται να ανέλθει κατά ανώτατο όριο έως έξι (6) μήνες και δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες.

    Tι τραβάνε ορισμένοι για 6 μήνες δουλειά.

    Να σημειωθεί ότι η αμοιβή των απασχολούμενων θα είναι 748 ευρώ για ανέργους άνω των 25 ετών, εκ των οποίων τα 490 θα είναι η καθαρή αμοιβή και τα 258, ασφαλιστικές εισφορές

    Γιαυτούς υπάρχει άλλος θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημήτρης Κατραντζής27 Αυγούστου 2013 στις 11:15 μ.μ.

    ανατριχιαστικό, εντελώς υποκριτικό και πάνω από όλα απαράδεκτο το δήθεν όψιμο ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους της ΑΝΦΛΩ, τόσο του κ. Βοσκόπουλου, όσο και του κ. Ασπρίδη!!!!!!!!!!
    ή μήπως δεν το γνωρίζετε κύριοι πως από τους 27 εργαζόμενους της εταιρείας στα τέλη του 2007, 6-7 μόνο απασχολούνται σήμερα κι ίσως λέω και πολλούς... μόνον ένας μάλιστα από αυτούς τους 27 παρέμεινε στη θέση του! όλοι οι υπόλοιποι εκδιώχθηκαν κακήν - κακώς λόγω ακαταλληλότητας ή έλλειψης "ειδικών προσόντων"!!!!! σοβαρευτείτε κύριοι! σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν εννοείτε! τουλάχιστον μεταξύ μας γνωριζόμαστε και μάλιστα καλά... μικρός Νομός είμαστε οι ...έρμοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ,ΤΗ ΜΕΛΟΥΣΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΤΗ ΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ,ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ,ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ,ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,ΑΠΟΡΩΝ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΕΙ-ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ-ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ.Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δώδεκα τρομοκρατημένοι απόντες και οχτώ σταθεροί όχι εναντίων της επικείμενης τοποθέτησης!!!!!!!!!Είκοσι αιρετοί καταψήφισαν το θέμα σύμφωνα με την απλή λογική ενός απλού πολίτη.Η δώδεκα οι οποίοι ψήφισαν υπέρ περιμένουν κάτι;Εκλογές σε εννέα μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορει η Ελλαδα να εχει παρει την κατηφορα σε ολα τα επιπεδα, αλλα αυτο που συμβαινει στην Φλωρινα δεν εχει προηγουμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η συμπεριφορά Βοσκόπουλου, Ρίζου και λοιπής συνομοταξίας μετά το θόρυβο που προέκυψε, φανερώνουν τουλάχιστον παχυδερμισμό και αναισθησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η εισήγηση του κ.Κραγκιοζίδη επικαλειται άρθρα του Συντάγματος χωρίς τις εξειδικεύσεις των νόμων. κάτι δεν πάει καλά. Οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης γνωρίζουν το προκλητικό αυτό θέμα; Οι Μιχελάκης και Μητσοτάκης τι έχουν να μας πουν;
    Καταγγελία στο
    http://rns.seedd.gr/PortalCont/Inet/z001ProtalContatsadd.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλ@@@@@ σε όλο της το μεγαλείο!!! Μπράβο «κ.» Βοσκόπουλε !!! Γ. Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ntropi kai aisxos...na tous ksanapsifisete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πόσες, μα πόσες προσπαθούν να της μοιάσουν... και ακόμα όλη μέρα στους δρόμους τρέχουν... Η Ζέτα είναι μια, πάει και τελείωσε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε θέσεις ΖΕΤΑΣ δεν φθάνει κανένας και καμία τρέχοτας. Αν θέλεις ρώτα τη Ζέτα. Ξέρει αυτή.

      Όσοι - ες έχουν γερά πόδια τρέχουν και στέκονται στο ύψος τους. Όσοι-ες δεν έχουν γερά πόδια φοράνε ψηλοτάκουνες γόβες και δή κόκκινες.

      Διαγραφή
    2. Σαν τον σκαθαροζούμη πολλοί ("σαν"). Σκαθαροζούμης όμως, ένας!

      Διαγραφή
  22. Τη Φλώρινα την κυβερνάνε τα π@@@@@@@ματα που περνιούνται για...αρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Mια ακόμη θλιβερή ημέρα στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, όπου δηλώθηκε πλήρης υποταγή στη γραμμή Βοσκόπουλου.
    Όταν αδυνατούμε να πούμε όχι στον Βοσκόπουλο, άντε να αποτινάξουμε αυτό το μνημόνιο ρε παιδιά.
    Και βέβαια δεν απαλλάσσεται των ευθυνών η αντιπολίτευση, διότι εκτός της υποτονικής αντίδραση(πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) οι περισσότεροι ήταν απόντες.
    Είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με 7 επιπλέον όχι να ανατρέψουν το αποτέλεσμα ….δυστυχώς και αυτοί φάνηκαν μικρότεροι των περιστάσεων και δεν φρόντισαν να κάνουν το ελάχιστο για την υστεροφημία τους.
    Ο κόσμος τους εξέλεξε για να είναι ταγοί του έθνους και ελεγκτές της εξουσίας.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ..
    Έγινε μεγάλη κουβέντα για την νομιμότητα της σύμβασης, λες και είναι το μόνο θέμα που μας απασχολεί.
    Το ηθικό μέρος της υπόθεσης κανένας δεν λογαριάζει ; και φυσικά πάντα ότι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό .
    Με αγωνία ρωτώ και θα ήθελα να μάθω ;
    1.Ποιά είναι η κα Ρίζου και με ποιόν τρόπο είχε αυτή την εξέλιξη και προνομιακή διαχείριση όλα αυτά τα χρόνια;
    2.Ειναι η μοναδική που έχει αυτά τα τυπικά προσόντα;
    3.Πως θα αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα της, αν πρώτα δεν αξιολογηθεί και η πορεία της ΑΝ.ΦΛΩ τα τελευταία χρόνια επί θητείας της;
    4.Πόσο ηθικό είναι να γίνονται αυτές οι συμβάσεις την στιγμή που φημολογείται ότι υπάρχουν δεδουλευμένες οφειλές σε εργαζόμενους της εταιρείας και επίσης είναι ανάστατη η τοπική αυτοδιοίκηση με τις προβλεπόμενες διαθεσιμότητες και απολύσεις στον χώρο;
    5.Πόσο ηθικό είναι τη στιγμή που αγωνίζεται η Ελληνική κοινωνία για επιβίωση, κάποιοι με λοιδορία και κυνισμό επιδιώκουν τόσο προκλητικά να βολέψουν τη ζωή τους.
    6.Αλήθεια όταν ο μέσος υπάλληλος σήμερα περνά από χίλια κόσκινα και αγωνίες (αξιολογήσεις-ΑΣΕΠ-κλπ) όλοι αυτοί οι θεσμικοί φορείς ...ελεγκτικό συνέδριο-επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης κλπ, θα κλείσουν τα μάτια σε αυτά τα έκτροπα;
    Ο επιμένων αψέκαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύς ντόρος έγινε για το νομικό κομμάτι της υπόθεσης, παραβλέποντας την ουσία.
    Την ουσία που λέει ότι η κα dr Ρίζου εάν δεν ήταν κόρη των Αγνή και Σπύρου Ρίζου και γνωστή όχι μόνο του Δημάρχου αλλά και πολλών προσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν θα είχε αυτή την πορεία, ως στέλεχος και Διευθύντρια της ΑΝ.ΦΛΩ, αξιώνοντας σήμερα αντίστοιχη θέση στο Δήμο Φλώρινας.
    Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε τα πράγμα και να αποδυναμώσουμε τις αντιδράσεις;
    Δεν γίνεται να πλέκουμε εγκώμια της Ρίζου και μετά να λέμε ότι μειοψηφούμε σε μια τέτοια απόφαση.
    Και βέβαια αν υπήρχε πετυχημένη πορεία στην ΑΝ.ΦΛΩ αυτό ήταν αποτέλεσμα μόνο της δικής της προσπάθειας ; και επειδή πάντα το αποτέλεσμα είναι ομαδικό, τότε γιατί να μην έχουν την ίδια τύχη και η άλλοι εργαζόμενοι;
    Βλέποντας το βίντεο διαπιστώνω ότι τα μόνα καθαρά και θαρραλέα ΟΧΙ είναι αυτά των Καρυπίδη και Καρατζίδη.
    Κύριε Ρασάϊκο ο κ Καρυπίδης δεν έχει λόγο να ντρέπεται, μάλλον εσείς πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορεί να τα έχετε με όλους καλά.
    Δεν γίνεται απέναντι στο λαϊκό αίσθημα να λέτε ότι εσείς πχ είπατε ΟΧΙ, αλλά παρακολουθώντας σας το μόνο που καταλαβαίνω, είναι έμμεσα η ταύτισή σας με την συγκεκριμένη απόφαση και η μετριοπαθής διαφωνία σας με ένα απλό ΟΧΙ.
    Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί σε έθιξε το ντρέπεστε του Καρυπίδη; επειδή προεδρεύεις και πρέπει να κρατάς τους τύπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. στην κυριολεξία χαραδρούπολη η Φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αυτοί που συνόδευσαν την νύφη στην εκκλησιά(του ναι και του απόντος)οι μόνοι υπαίτιοι! η χονδροπετσιά τους δεν έχει όρια!ποιό σκληρή κι απ της φτέρνας μου..προ πεντικιούρ! άξιοι εκπρόσωποί μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτα ειναι τα γνωστα παιχνιδια του μεγαλων Δημαρχων Ασπριδη και Τσακμακη.Κατι σαν αυτους εφεραν τη χωρα σε αυτο το χαλι. Ειναι οι χαμηλών τόνων. Οι μουσίτσες. Να μη τους χασουμε . Να τους ξαναψηφισουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το βλέπω να σου δίνουν τη χαρά να τους "ξαναψηφίσεις".
      Ασπρίδης και Τσακμάκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι!
      Μπορείς λοιπόν να χαίρεσαι....κακομοίρη!!!!!

      Διαγραφή
  29. Μέρες βλέπω τον τίτλο σας και στο λαιμό μου κάθεται.
    Τουλάχιστον οι πριγκίπισσες ήταν όμορφες σε όλα τα παραμύθια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. EGO RE PAIDIA POU DOULEVA STO PERIPTERO TIS GITONIAS MOU POU EKLISE, MIPOS EXI KAMIA THESI STO DIMO K GIA MENA ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή