Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Επτασφράγιστο μυστικό...

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί και η προκλητική για το κοινό αίσθημα μετακίνηση της εκλεκτής του Ι.Βοσκόπουλου, Ζέτας Ρίζου από την ΑΝ.ΦΛΩ. σε προσωποπαγή θέση στο Δήμο Φλώρινας. Επειδή ο
αντιδήμαρχος Θ.Καραγκιοζίδης θα εισηγηθεί «Την μεταφορά της σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου και αορίστου χρόνου της Δρ. Ζαχαρούλας Ρίζου, από την ΑΝ.ΦΛΩ στον Δήμο Φλώρινας, δηλαδή τη συνέχεια της λειτουργίας της υπάρχουσας ήδη ατομικής σύμβασης εργασίας εξαρτημένης εργασίας και αόριστης διάρκειας σύμφωνα με τους όρους της, χωρίς να παραβλάπτονται τα δικαιώματα της εργαζομένης ήτοι χωρίς μεταβολή των όρων της σύμβασης, σε συσταθείσα προς τούτο προσωποπαγή θέση, η οποία θα καλυφθεί από την εργαζόμενη – υπάλληλο – με την μεταφορά όλων των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που διαλαμβάνονται στην ατομική σύμβαση εργασίας», ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ο Ι.Βοσκόπουλος Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΑΝ.ΦΛΩ. , ο Θ.Καραγκιοζίδης αρμόδιος εισηγητής και ο Τρ.Ρασάικος Πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου ΝΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ τη σύμβαση εργασίας που έχει υπογράψει η Ζέτα Ρίζου με την ΑΝ.ΦΛΩ., έτσι ώστε όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι πολίτες να γνωρίζουν τους ακριβείς όρους της σύμβασης.

3 σχόλια:

  1. για να δούμε πόσα χιλιάρικα μας κοστίζει η πριγκίπισσα της ΑΝΦΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Το νινί ... σέρνει Καράβι....!!!
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ : Προβατάκια που τα πάει όπου θέλει ο....Βοσκός.....!!!
    ΑΙΜΙΛΙΟΣ: Η Διπλωματία έχει κέφια (Γιατί ρε Αιμίλιε δεν λές τα πράγματ με το όνομά τους, και τα κλωθογυρίζεις από εδώ και από εκει?, για να συνεχίσεις να είσαι αρεστός στου γονείς της Πριγκίπισσας?)
    Δ.Σ. που ...ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ: Μεγάλη πολιτική λιποταξία, από ορισμένους από εσάς δεν την περίμενα!!! Οι αδικαιολογήτως απόντες είναι λαμόγια του κερατά!
    Δ.Σ. ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ: Σώσατε την αξιοπρέπεια των Φλωρινιωτων!
    ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ : "Καμαρώστε" τους άρχοντες που εκλέξατε, .. !!! Την περίοδο, που ολόκληρη η Ελλάδα Αναστενάζει, οι ανεργία των νέων στην Φλώρινα υπερβαίνει το 60% κάποιοι συνεχίζουν στις παλαιοκοματικές πρακτικές! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ....!!! ΚΑΙΜΕΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑ....!!!? ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την λέτε πριγκήπισσα και καπετάνισσα.. μη γίνετε φθηνοί και γραφικοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή