Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ευχαριστήρια ΣΔΕ Φλώρινας

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας, μετά από την εξαιρετική ομιλία που πραγματοποιήθηκε για την επιχειρηματικότητα, την τοπική καταναλωτική συνείδηση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της
περιοχής μας, την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο Παράρτημα του Αμυνταίου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Μπούτση Βασίλη και τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας κ. Βουλγαρίδη Γεώργιο για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας και για τη συνεισφορά τους στην ενημέρωση των εκπαιδευόμενων του σχολείου μας.
Αντίστοιχη ενημέρωση έγινε και στους εκπαιδευόμενους της Φλώρινας στις 7 Μαΐου από τον κ. Σαπαλίδη Σάββα, για την οποία επίσης ευχαριστεί θερμά το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.
Επίσης το Σ.Δ.Ε. Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τον Υπεύθυνο του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Φλώρινας κ. Σπύρο Παπαχαρίση, ο οποίος στα πλαίσια της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας για μία ακόμη χρονιά ενημέρωσε τους εκπαιδευόμενους τόσο στη Φλώρινα όσο και στο παράρτημα του Αμυνταίου για τις εκπαιδευτικές επιλογές που έχουν μετά την επιτυχή φοίτησή τους στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.
Η ενημέρωση αφορούσε στις σπουδές μετά το Γυμνάσιο. Παρουσιάστηκαν οι δομές της τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης, η διάρκεια σπουδών της κάθε μιας, το περιεχόμενο των μαθημάτων, τα ωράρια, οι ειδικότητες, το είδος των εξετάσεων (ενδοσχολικές, πιστοποίησης), τα πτυχία και διπλώματα που δίνει κάθε δομή, οι άδειες άσκησης επαγγέλματος που εξασφαλίζουν κάποιες ειδικότητες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου