Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Στις Πρέσπες και ο περιφερειάρχης για τη συμφωνία Ελλάδος-FYROM

«Κλήθηκα και θα παραστώ» ήταν η απάντηση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη για το αν παρευρεθεί στην υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία της FYROM, που αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις Πρέσπες.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρυπίδης, στη διάρκεια του χθεσινού έκτακτου περιφερειακού συμβουλίου, θεσμικά θα πρέπει να παραστεί ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τη συμφωνία. «Πρέπει να ήμαστε εκεί γιατί ταυτόχρονα με τη συμφωνία ανοίγουν και τα σύνορα, κάτι που προώθησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά.
Συντάκτης: Θωμάς Νασιάδης
Πηγή: ΕΡΤ Κοζάνης

8 σχόλια:

  1. Ντροπή σου. Θα περάσεις καλά και εσύ και ο Μπίρος στις εκλογές. Θα φάτε μαύρο χωρίς προηγούμενο. Μήπως θα χορέψετε κιόλας μάζι κάνα Σκοπιανό τραγουδάκι όπως του αρέσει του αντιπεριφερειάρχη που υπονόμευε το συλλαλητήριο της Φλώρινας αλλά ανέβηκε στην εξέδρα και άρπαξε ανεπανάληπτο γιουχάρισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κάνω λάθος θα παραστεί και ο δήμαρχος Πρεσπών επικαλούμενος και αυτός το "θεσμικό " του ρόλο. Μαύρο-κατάμαυρο και στους δυο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

      ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ( ΠΟΛΙΤΙΚΌ ) ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ



      Διαγραφή
  3. http://www.prlogos.gr/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6/
    Επικριτικό δημοσίευμα για τη στάση του περιφερειάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ να πείτε στον "
    περι /αρχη" Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή