Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

2 εκατ.€ του Ε.Σ.Π.Α για εξοπλισμό στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Δυτ. Μακεδονίας

Το μεγαλύτερο «στόλο»  καινούργιων  αυτοκινήτων  και εξοπλισμό τροχαίας, πρόκειται να αποκτήσουν  τους επόμενους μήνες οι  Διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, κόστους 2.000.000 ευρώ. Συνολικά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα αποκτήσει:
Πενήντα οχήματα (50) (τύπου jeep παντός εδάφους 4Χ4 2.000 cc πετρελαίου-περιπολικά και ανακριτικά αυτοκίνητα 1600 cc και άνω), δέκα οκτώ (18) μοτοσικλέτες, φωτογραφικά ραντάρ-αλκοολόμετρα–πομποδέκτες κλπ μέσα.
Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα καθοριστούν οι προδιαγραφές των οχημάτων και των άλλων μέσων που θα χρειασθούν οι υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας και θα γίνει ο σχετικός διαγωνισμός για την επιλογή οχημάτων και μέσων, τα οποία στην συνέχεια θα μοιρασθούν στις τέσσερις Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών- Καστοριάς – Κοζάνης - Φλώρινας). Το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ μετά από ενέργειες του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ.Μακεδονίας Βάϊου Χόνδρου.

1 σχόλιο:

  1. επιτελους. αναγκαζονταν οι αστυνομικοι να βαζουν απο την τσεπη τους για την συντηρηση τ, των οχηματων της υπηρεσιας τα οποια ειναι και παλια , αρα μη αποτελεσματικα και επικινδυνα για τους επιβαινοντες αστυνομικους, και δεν ιναι οι αστυνομικοι 'μπατσοι γουρουνια ' , ειναι τα δικα σας παιδια. γουρουνια κυκλοφορουν ελευθερα και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αστυνομικοι.τα λιγα ''γουρουνια '' που υπαρχουν στην αστυνομια κανονικα θα επρεπε να ειναι εκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή