Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Προσλήψεις ανέργων στο Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών


Πέντε άτομα θα προσλάβει το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών Φλώρινας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί 

στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013 και θα αφορά 3 ανέργους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης Πολιτιστικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Βιβλιοθηκονομίας και πληροφορικής και 2 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Διοικητικού Προσωπικού.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ (CTP) Λαιμός, Τ.Κ. 53077 Πρέσπες,, υπόψιν κας Gabriela Scheiner, (τηλ. Επικοινωνίας: 23850-51332). Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου
Πηγή: ΕΡΑ Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου