Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Σύλληψη ανηλίκων για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Φλώρινα

Χθες (11-08-2013) τις πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  Φλώρινας συνέλαβαν στη Φλώρινα, δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς, μία 17χρονη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έναν 16χρονο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, οι δύο ανήλικοι
συνελήφθησαν γιατί κατείχαν από κοινού δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους  11,4 γραμμαρίων και έναν τρίφτη (ως σύνεργο χρήσης κάνναβης), τα οποία και κατασχέθηκαν.
Στη συνέχεια, σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 16χρονου,  βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 

16 σχόλια:

  1. Προτείνω: απαλλαγή τέτοιων μικροποσοτήτων κάνναβης (που ουσιαστικά γίνεται) και δεκαπλασιασμός των ποινών για σκληρά ναρκωτικά (ηρωϊνη-κοκαϊνη). Να μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα καθαρίζει σιγά-σιγά οι πόλη μας απο αυτά τα σκουπιδαριά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. i poli mas ypoferei apo kati tetoious xwriates san esena.....

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να είχες δίκιο. Κάνε μια βόλτα αργά το βράδυ στον Αριστοτέλη φίλε μου, και θα δεις.. ;)

      Διαγραφή
    3. Μαλλον η πολη μας υποφερει απο κατι ''σκουπιδαρια'' σαν εσενα!;) Πηγαινε εσυ αργα το βραδυ μια βολτα απο τον Αριστοτελη..και ελα παιξτο μαγκας εκει! Καταρχην ο καθε ανρθωπος εχει την ιστορια του και δεν μπορεις να κρινεις εσυ που δεν εχεις ζησει τιποτα απο οτι καταλαβενω τι γινετε και που!

      Διαγραφή
    4. Ούτε μάγκας το παίζω ούτε τίποτα.
      Μάγκες το παίζουν αυτά τα '' παιδάκια '' με τις μπύρες στο χέρι που φωνάζουν,βρίζουν,γράφουν στους τοίχους του κτηρίου και δεν σέβοντε τίποτα.
      Ας έχει ό,τι ιστορία θέλει, ούτε που με νοιάζει, αλλά όταν είσαι παράνομος, το βουλώνεις το στόμα σου και πληρώνεις την ποινή

      Διαγραφή
  3. bravo stous astynomikous pou mas prostateuoun apo tous eglimaties
    OUST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο η πολιτεια εθελοτυφλει σ αυτο το θεμα και δεν το προσεγγιζει με τη δεουσα σοβαροτητα,τιποτα δεν προκειται να αλλαξει.Το προβλημα υπαρχει και θα υπαρχει οσο πιστευουμε οτι μπορουμε να το εξαλειψουμε με μετρα κατασταλτικα.Ηθικος αυτουργος για ολη αυτη τη κατασταση ειναι τι ιδιο το κρατος και και κατ επεκταση η κοινωνια την οποια αποτελουμε ΕΜΕΙΣ.Δεν ειναι διολου τυχαιο οτι οι αναφορες σε περιπτωσεις συλληψεων για ναρκωτικα γινονται best seller εν ριπη οφθαλμου σε ολα τα site.Η κοινωνια μας και η κοινη μας γνωμη διψαει για αιμα.Το αιμα των αλλων.Οι 2 αυτοι νεοι που θα μπορουσαν να ειναι τα δικα μας παιδια κατα καποιο τροπο υποθηκευσαν το μελλον τους και ενω τετοιες ειδησεις θα επρεπε να δινουν τροφη για ειλικρινη προβληματισμο,ντρεπομαι που υπαρχουν ανθρωποι που προσεγγιζουν το θεμα με σχολια του τυπου "να καθαριζει η πολη απο τα σκουπιδια".Το ενθαρυντικο ειναι οτι ο συγκεκριμενος σχολιαστης ειναι ανορθογραφος αρα αμορφωτος,οποτε δικαιολογειται μια τετοια αντιδραση εκ μερους του.Ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι οπλοκατοχη..Εδω μιλαμε οτι ειμαστε στα ιχνη μεγαλης σπειρας εμποριας οπλων.
    Αυτα μονο στη Φλωρινα συμβαινουν και στα θλιβερα Φλωρινιωτικα ενημερωτικα site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπλοκατοχή λενε...αιντεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τους ξέρω, εύχομαι να μην βρεθούν ξανά σε τέτοια θέση (αναφέρομαι σε εξάρτηση ή οπλοκατοχή).
    προβληματισμός για το αύριο της οικογενοιας μου και της πόλης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕΣΤΕ Κai ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΣΙΓΙΟ ΓΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΙΟΥΣ" ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ,ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ,ΚΟΚΑΪΝΕΣ, ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΙΡΩΙΝΕΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ "ΓΟΥΣΤΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΥΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ, σίγουρα το έχεις χάσει το μυαλό σου.
      Λόγω οικονομικής κρίσης τα παιδιά καταφεύγουν στο χασίς. Είμαστ στην Ελλάδα, όπου το χασίς είναι παράνομο, άρα θα υπάρχει τιμωρία για τους παράνομους. Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα στην πόλη μας, δεν αντιλέγει κανείς, αλλά κι'αυτό είναι ένα πρόβλημα. Και κάτι ακόμα, όταν ένας νεαρός έχει στην κατοχή του σφαίρες ή έστω σφαίρα, δεν νομίζω να την έχει στην τσέπη του, κατα τύχη.
      Και μην ξεχνάς, είσαι και εσύ ένας ανώνυμος.
      Καλά κάνουν και τους πιάνουν, καλά κάνουν και τα δημοσιεύουν. Ως παραδειγματισμό.

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου ειμαι φιλος του παιδιου.. Εσενα ποιος σου ειπε οτι η σφαιρα βρεθηκε στην τσεπη? Δεν εχει κανεις σας ιδεα το τι εγινε στην πραγματικοτιητα,η σφαιρα βρεθηκε στο ΣΠΙΤΙ του παιδιου η οπια ηταν ΑΔΕΙΑ!!!! Ναι παιδια και ξερετε γιατι ηταν αδεια? ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΡΕΜΑΣΤΟ!!! KK.vives.

      Διαγραφή
  9. δηλαδη αν πεταξω μια αδεια σφαιρα σε εναν αστυνομικο μπορει να πεθανει....; σοβαρευτητε ρε, ετσι δεν κανατε με κατι οπλοστασια πριν κατι μηνες και τοσα κιλα ηρωϊνη και εχετε το θρασος να λετε σκουπιδια παιδια με 11,4 γρ. καναβης...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dilizoume ton konopa kai afinoume tin kamila na figi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή