Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Αποτελέσματα αγώνων κυπέλλου δρόμων αντοχής

Πέντε (5) χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο 1ο κύπελλο Ελλάδος χιονοδρομίας δρόμων αντοχής, που πραγματοποιήθηκε στον  Προφήτη Ηλία Μετσόβου, με ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Ο Σ.Ο.Χ συμμετείχε στους αγώνες με
τέσσερις αθλητές στις κατηγορίες των παίδων και κορασίδων. Οι αθλητές του συλλόγου στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν (2014 – 2015) έδειξαν τις δυνατότητες τους, με πάρα πολύ καλές προοπτικές για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.
Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο αγώνισμα σπριντ (1300μ.) ο Τσούλης Γεώργιος, στην κατηγορία Παίδων (Π2), μετά από μια καταπληκτική προσπάθεια στην τετράδα του ημιτελικού, πήρε την πρόκριση για τον τελικό και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου (χάλκινο μετάλλιο).  Την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο), στην κατηγορία Κορασίδων (Κ1), κατέκτησε η Στανίδου Ελευθερία, η οποία κρίθηκε σε κάποιες εις βάρος τις λεπτομέρειες. Την πρόκριση στις τετράδες των προημιτελικών πήραν και οι Κουσουρέτας Νικόλαος (Π2) και Χαλβατζή Μαγδαληνή (Κ2) που κατέκτησαν την 6η  και 4η θέση αντίστοιχα, θέσεις που δεν αντιπροσωπεύουν τη συνολική τους εικόνα κάτι το οποίο απέδειξαν τη δεύτερη ημέρα των αγώνων.
Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στο αγώνισμα των 4.000μ. ο Κουσουρέτας Νικόλαος ανέβηκε στην Τρίτη θέση, (χάλκινο μετάλλιο), όπως και η Χαλβατζή Μαγδαληνή (χάλκινο μετάλλιο) αποδεικνύοντας το αγωνιστικό τους ταλέντο. Την ίδια ημέρα η Στανίδου Ελευθερία σκαρφάλωσε για δεύτερη φορά στην τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) δείχνοντας  τις δυνατότητες τις και στις αποστάσεις. Ο Τσούλης Γεώργιος, στην απόσταση, αρκέστηκε στην τέταρτη θέση, τερματίζοντας πολύ κοντά στο <<βάθρο>>, μιας και η διαφορά από τον τρίτο ήταν στα δύο δευτερόλεπτα.
Οι αθλητές συνεχίζουν τις προπονήσεις τους, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα στα 3 – 5 Πηγάδια Νάουσας, στις 28 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2015. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και τους  προπονητές τους  Παπακοσμά Βηθλεέμ και Ελευθέριο - Λεονάρδο Κυρατσού θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και τα πολύ καλά αποτελέσματα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας : http://www.eox.gr

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας        



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου