Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού, Επιμορφωτικού, Προοδευτικού Συλλόγου «Ακρίτες» Κέλλης

Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2015»
Ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και φέτος τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του το διήμερο 16-17 Ιουλίου 2015 με τη συμμετοχή αξιόλογων χορευτικών συγκροτημάτων πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, τα
οποία παρουσίασαν χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τα χορευτικά συγκροτήματα καθώς και το πλήθος του κόσμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν μαζί μας.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή παρεξηγήσεων για το επεισόδιο της δεύτερης βραδιάς των εκδηλώσεων θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής.
Τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων 17-7-2015, μετά την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων και ενώ ο κόσμος διασκέδαζε, μια ομάδα επισκεπτών (περί τα 20 άτομα), προσπάθησαν να “κουκουλώσουν” την εκδήλωση προβάλλοντας προσωπικές τους ιδέες. Ζητούσαν επίμονα από την ορχήστρα να τους παίξουν-τραγουδήσουν αντεθνικά τραγούδια. Στράφηκαν μάλιστα επιθετικά τόσο προς την ορχήστρα, η οποία είχε οδηγίες από τα μέλη του Συλλόγου πριν την έναρξη των εκδηλώσεων να μη συναινεί σε τέτοιες επιθυμίες κάποιων, αλλά και προς τα ίδια τα μέλη του Συλλόγου που αντέδρασαν έντονα στις θελήσεις τους αυτές. 
Διαχωρίζοντας την θέση όλων των μελών  του Συλλόγου  και διατρανώνοντας τις καταστατικές αρχές του, δηλώνουμε ότι τόσο τα αντεθνικά τραγούδια-χοροί όσο και τα τυχόν σύμβολα που επιχειρήθηκε να επιδειχθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της 17-7-2015, απηχούν τις απόψεις και θελήσεις της ομάδας και μόνον των επισκεπτών αυτών και δεν έχουν καμιά σχέση με τα πιστεύω και τις ιδέες του Συλλόγου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα μέλη της Ομάδας του Χορευτικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου