Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στους αγώνες χιονοδρομίας στο Σέλι

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο επιφύλαξε το Χ.Κ. Κέντρο Σελίου και ο Σ.Χ.Ο. Βέροιας για όλους τους μικρούς χιονοδρόμους αφού διοργάνωσε με επιτυχία δύο κύπελλα Ελλάδος παίδων και παμπαίδων. Συγκεκριμένα ο ΣΧΟ Βέροιας, πραγματοποίησε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου αγώνες δρόμων αντοχής X-CROSS αλλά και το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης του Κυπέλου παμπαίδων στο Αλπικό. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο
Σελίου και συμμετείχαν περίπου 120 αθλητές για το αλπικό και 60 για τους δρόμους αντοχής από όλα τα σωματεία της Ελλάδας. Δυστυχώς το Σάββατο 24/2 αναβλήθηκε το αγώνισμα του combi μια και οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες με παρατεταμένη και έντονη χιονόπτωση.
Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στις δύο διοργανώσεις με δεκαέξι (16) αθλητές και αθλήτριες. Όλα τα παιδιά αποκόμισαν μια αξέχαστη εμπειρία μια και γνώρισαν από κοντά το παλαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας. Φιλοξενήθηκαν στο ανακαινισμένο χιονοδρομικό καταφύγιο της Βέροιας, στον γραφικό μεγάλο θάλαμο της σοφίτας, κάνοντας μια μεγάλη αγαπημένη παρέα.
Στους δρόμους αντοχής, στην κατηγορία των παγκορασίδων η Μαρία Μπέλη κέρδισε, για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, το αργυρό μετάλλιο με χρόνο ισάξιο της κατηγορίας των αγοριών. Με μόλις εφτά δεύτερα από την πρώτη αθλήτρια έβαλε γερές βάσεις για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στους Πανελλήνιους.    
Το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης του αλπικού πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες με ομίχλη, επίσης η πίστα ήταν άγνωστη στα παιδία γεγονός που δικαιολογεί τα μέτρια αποτελέσματα. Συμμετείχαν οι αθλήτριες Βελλίδου Φρειδερίκη (27), Ζάρου Μελίνα (33), Πετρίδου Δέσποινα (22), Πραπαβέση Δέσποινα(18), Σιάμκουρη Ευριδίκη (20) και οι αθλητές Γρηγοριάδης Στέφανος (39), Δούμτσης Άγγελος (33), Καράντζας Νικόλαος (DNF), Μούλελης Βασίλειος (12), Μιμιλίδης Δημήτριος (40), Πολατίδης Ευάγγελος (37), Τόττης Δημήτριος (28), Τσουρλίνης Ιωάννης (53), Φιλλίπου Γεώργιος (29). (Σε παρένθεση η κατάταξη του κάθε αθλητή στο αγώνισμα GS).
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές, τους γονείς τους και τους προπονητές τους Παπακοσμά Βηθλεέμ, Δαδακαρίδου Δήμητρα, Δημητριάδη Φραγκίσκο και Μούλελη Ηλία θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους πανελλήνιους αγώνες που ακολουθούν, όπου προκρίθηκαν όλοι οι αθλητές των ομάδων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων www.eoxa.gr
  Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου