Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας στον 4ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στην Κοζάνη ο 4ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Μακεδονίας στην Εκπαιδευτική Ρομποτική (WRO 2018).  με την συμμετοχή 18 ομάδων από δημοτικά σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας. Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας συμμετείχε στον διαγωνισμό με
2 ομάδες, την ομάδα των Roboguys (Φωτεινή Πετρίδου, Κατερίνα Σαλαπάνη, Δημήτρης Μιχαλίτσας, Ευάγγελος Δερματίδης, Δήμητρα Καρτάλη, Αρχοντούλα Τζέκου)  και την ομάδα των LegoMars ( Άννα Μπράτιτση, Δημήτρης Μάργαρης, Βάσια Μιχαήλ, Κατερίνα Ξανθοπούλου, Παρθένα Παλικρούση, Αναστασία Μαυρομάτη), με τις κατασκευές Αντλία Νερού και Ισοπεδωτή Εδάφους αντίστοιχα.
Η παρουσία των ομάδων του σχολείου μας ήταν άκρως θετική, σε έναν διαγωνισμό με πολλές, έμπειρες και υψηλού επιπέδου συμμετοχές, με τα παιδιά μας να το διασκεδάζουν αλλά και να αποκομίζουν σημαντική εμπειρία και οφέλη από την φύση του διαγωνισμού αλλά και την συναναστροφή τους με τις υπόλοιπες ομάδες και την ευγενική άμιλλα.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων στάθηκε αρωγός στην όλη προσπάθεια των παιδιών, και υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα σε όποιες μελλοντικές δράσεις των μαθητών του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε τους μαθητές των ομάδων για την τεράστια προσπάθεια τους και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Ευχαριστούμε την εκπαιδευτικό του σχολείου μας Κα Σιδηροπούλου Έλενα για την μεγάλη προσπάθεια της, και τον προσωπικό χρόνο που διέθεσε για την συμμετοχή του σχολείου μας στο διαγωνισμό το οποίο αλλιώς δεν θα ήταν εφικτό.
Ευχαριστούμε επίσης τον Κο Μπράτιτση Θαρεννό αναπληρωτή καθηγητή Πληροφορικής στο Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας για την μεγάλη και καταλυτική βοήθεια του, στην προετοιμασία αλλά και στον διαγωνισμό, προκειμένου το σχολείο μας να εκπροσωπηθεί με αξιώσεις.
Με την υποστήριξη όλων (μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων) μπορούμε να επιτύχουμε πολλά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου