Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ρ.Μακρή: «Αν έχεις τέτοιους άρχοντες τι να τους κάνουν τους δικούς τους οι Σκοπιανοί»

Έλαμψε δια της απουσίας του χθες, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και οι Δήμαρχοι των Νομών Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς. 

Λογικό ακούγεται για όσους γνωρίζουμε τις σχέσεις με την καθεστωτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την υπηρέτηση σκοπών αλλότριων αυτών της πατρίδας του τόπου μας και των πολιτών της Δυτ. Μακεδονίας.
Λογικό όταν αντί ψηφίσματος, κατέθεσαν Δελτίο Τύπου του δοτού Υπουργού Εξωτερικών, που ξεκάθαρα πλέον πήρε θέση για την εκχώρηση του ονόματος στο γειτονικό κράτος. 
Με τέτοιους άρχοντες οι Σκοπιανοί τι να την κάνουν την διπλωματία τους. 
Τρίζουν τα Κόκκαλα των Μακεδονομάχων που έδωσαν την ζωή τους για την λευτεριά του τόπου μας.
Αιδώς.
Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

1 σχόλιο:

  1. Τα αιωρούμενα σωματίδια της αιθαλομίχλης μέσα στην περιφέρεια Δ.Μακεδονίας στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα εξανεμιστούν από τους ..λαικούς μας ανεμιστήρες και ανεμογεννήτριες . Ο Καρυπίδης αν δεν τσακώσει ο μπαγάσας καμιά βουλευτική καρέκλα από τον φίλο του τον Τσίπρα το τέλος του θα είναι θλιβερό . ¨Οσο για εκείνους που τον πλαισιώνουν θα επιστρέψουν στις εργασίες των και η θητεία των στην περιφέρεια θα φαντάζει ...μία ευχάριστη ανάμνηση . Αυτά δια την λαμπερή απουσία από τις κινητοποιήσεις του Δυτικομακεδονικού κόσμου αλλά και την καλή διαγωγή που εκπέμπουν στο Μέγκαρο Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή