Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δράσεις του ΟΞΙΦ σε Αθήνα – Σάμπατς - Φλώρινα

Σε 3 «μέτωπα» αγωνίσθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΟΞΙΦ το σαββατοκύριακο που πέρασε.

Στην Αθήνα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Ασκήσεως -20 αγωνίσθηκαν πλήρεις οι ομάδες του Ομίλου. Στο ομαδικό των Κοριτσιών, οι Νέλη Γεροσίδερη, Αντωνία Απιδοπούλου, Πένυ Νικολάιδου και Βίβιαν Ρασπόπτση κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και στα αγόρια οι Άγγελος Μπαντίκης, Θοδωρής Κωστέντσης, Χρήστος Παπαγιάννης και Σωτήρης Ζαχαρόπουλος την 5η.
Στο Σάμπατς της Σερβίας διοργανώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο -20 στο ξίφος μονομαχίας με 226 συμμετοχές από 36 χώρες και ο ΟΞΙΦ συμμετείχε με τους Αστέριο Τσώκα, Φίλιππο και Αλέξανδρο Γκώγκο. Ο Φίλιππος πραγματικά εντυπωσίασε με 4 νίκες – 2 ήττες στα προκριματικά πέρασε bye στους 128 και νικώντας τον Ελβετό Fuhrimann μπήκε στους 64. Απέναντι στον Ιταλό Di Veroli (6ο στην τελική κατάταξη) έχασε με 11-15 κατακτώντας την 42 θέση!
Ο Στέργιος και ο Αλέξανδρος με 3 νίκες 3 ήττες στα προκριματικά πέρασαν στα νοκ άουτ χωρίς να τα καταφέρουν απέναντι στους Gormaz (ESP) και Shepperd (GBR) αντίστοιχα, κατακτώντας την 140η και 150η θέση.
Στο ομαδικό μαζί με τον Γιάννη Φιλιππούση δεν τα κατάφεραν στο 1ο νοκ άουτ απέναντι στην Ρουμανία (25-45).
Μεγάλη Τιμή για τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Τσώκα Πέτρο ως μέλος της Τεχνικής Διεύθυνσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στο ΟΞΙΦ Αρένα στην Φλώρινα διοργανώθηκε η 1η Αγωνιστική Ημερίδα -11 και -14 για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΟΞΙΦ και του TFC-HELEXPO με την συμμετοχή 41 παιδιών. Για την Ιστορία Νικητές ήταν: Άγγελος Ρασπόπτσης  (-14), Παντελής Ευθυμιάδης (-11), Νεφέλη Ρασπόπτση (-11), Κωσταντίνα Καράτζα (-14).
Το επόμενο σαββατοκύριακο οι ομάδες του ξίφους μονομαχίας -20 του ΟΞΙΦ (συνολικά 14 άτομα) συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου