Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ 3-0 ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ


Με το δεξί μπήκε στη νεα αγωνιστική σεζόν ο Φιλυριακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Η Φλωρινιώτικη ομάδα επικράτησε στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο των Μετεώρων με 3-0 ενώ στη διάρκεια του αγώνα είχε αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο καταπράσινο Π. Α. Κ, ένα πραγματικό στολίδι, η εικόνα του οποίου αποτυπώνει τη δουλειά που έγινε από τους ανθρώπους του συλλόγου αυτές τις μέρες και η οποία εικόνα εντυπωσίασε την αποστολή των φιλοξενουμένων. Να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 Ο Φιλυριακός και στο συγκεκριμένο ματς αγωνίστηκε με μια ομάδα ανανεωμένη με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 20 ετών περίπου. Οι παίκτριες του Φιλυριακού παλέψαν σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και στηριζόμενες στη σωστή προπονητική τακτική πήραν το "τρίποντο" της νίκης, πολύτιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δημ.): Πετροπούλου (85΄Παπούλια), Πάντου, Κάτη, Τσαμπάζη Φ., Χαραβιτσίδου, Βασιλείου, Λυπίτκα, Πέικου, Ζήκου (47΄ Βράγκου Ε.), Καρατζά (60' Μπασούρη). Στην αποστολή ήταν και οι Γιαμούρογλου και Κύρκου.
ΜΕΤΕΩΡΑ (Τσιάκαλος Σπ.): Ρίζου, Κανέλου(23΄ λ.τρ Κατσάρα), Μπούτσου, Λαγούλη, Γεραγόρη, Βλαχογιάννη (66΄ Τούλα), Παπανικολάου (84΄ Μπαταλογιάννη), Μυλωνά, Ντόκου, Αργύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου