Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Τους 3 βαθμούς της νίκης πήρε ο Φιλυριακός για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών καθώς ο Παμπατραϊκός, η ομάδα που θα αντιμετώπιζε στην Πάτρα ο Φιλυριακός αυτό το Σάββατο (λόγω εκλογών) παραιτήθηκε και έτσι το ματς κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ της Φλωρινιώτικης ομάδας.
Με τους συγκεκριμένους 3 βαθμούς ο Φιλυριακός βρέθηκε στην κορυφή με 6 βαθμούς έχοντας φυσικά και τη νίκη της πρεμιέρας στο Π.Α.Κ με τα Μετέωρα όπου κέρδισε με 3-0. Η ομάδα του Φιλυριακού συνεχίζει τις προπονήσεις και αυτή την εβδομάδα και στρέφει το βλέμμα της στον επόμενο αγώνα, εκτός έδρας, στην Κομοτηνή με αντίπαλο τη Ροδόπη '87.
Η παραίτηση ενός ακόμα σωματείου από τα πρωταθλήματα Γυναικών έρχεται και πάλι να αναδείξει τα προβλήματα στο χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου και τα οποία προσπαθεί να τονίσει ο Φιλυριακός αυτά τα χρόνια. Δεν έχει περάσει λίγος καιρός από τη συνέντευξη του προέδρου και προπονητή του Φιλυριακού στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Μακεδονίας της ΕΡΤ3 όταν και κατέδειξε τα προβλήματα αυτά, κυρίως οικονομικής φύσεως.
Ο Φιλυριακός χρόνια τώρα δείχνει το παράδειγμα καθώς από το 1992 και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αγώνας στον οποίο να μην παρουσιάστηκε να αγωνιστεί. Κόντρα σ' όλα τα πρόβληματα που υπάρχουν, ο Δημήτρης Ποζατσίδης και οι αθλήτριες της ομάδας κάνουν μια τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου