Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ





             ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 3-1

                 


ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 3-1 ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Α' ΟΜΙΛΟΥ . 4 ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο ο αγώνας για την 4η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Γυναικείου πρωταθλήματος μεταξύ του Φιλυριακού και της Καβάλας '86. Ο Φιλυριακός έφυγε νικητής με 3-1 από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και έχει το απόλυτο στις νίκες μέχρι τώρα.
Πλέον ο Φιλυριακός με τη νίκη αυτή φτάνει στους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έχει συνολικό αβερέιτζ τερμάτων 15-1. Επόμενη αναμέτρηση για το συγκρότημα του Δημήτρη Ποζατσίδη με τον Μαγνησιακό εντός έδρας. 
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δ.): Πετροπούλου, Τσαμπάζη, Βασιλείου Β., Πάντου, Χαραβιτσίδου, Κάτη, Λυπίτκα, Πέϊκου, Καρατζά, Μπασούρη, Μάινου(85΄ Ζήκου).
ΚΑΒΑΛΑ '86 (Ρουμελιώτης Σ.): Γραονίδου, Αποστολίδου, Χατζηπαπαθεοδωρίδου, Καψάλη, Κεραμιδά, Κιαχαγιά, Πολιτίδη, Τριανταφυλλίδου, Χατζηνίκου, Κουπετσίδου Β., Καρακουλάκη.
Διαιτητικό τρίο: Καρατέργιος Δ., Γκέκα Ε., Κουλιάκη Ι. (ΣΔΠ Κοζάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου