Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ O ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 2010: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ
Η ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ - ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 2011 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ
2010: Μ.Ε.Α.Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε λίγες μέρες αφήνουμε πίσω μας το 2010 και θα καλωσορίσουμε το νέο έτος. Το 2010 ήταν ένα σημαντικό έτος από πολλές απόψεις. Για ένα σύλλογο του Νομού Φλώρινας σημαίνει πολλά. Η Γυναικεία ομάδα του Φιλυριακού για μια ακόμα χρονιά γέμισε με υπερηφάνεια την περιοχή μας με τα κατορθώματά της εντός και εκτός Ελλάδος. Το 2010 φεύγει αλλά σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη των ανθρώπων του Φιλυριακού.
Καταρχήν, το τέλος του 2010 βρίσκει τον Φιλυριακό Πρωταθλητή Χειμώνα. Στην πρώτη θέση του Α΄ ομίλου στο πρωτάθλημα με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς. Με Μετέωρα και Παμπατραϊκό 3-0, με Ροδόπη 6-0 και με Καβάλα 3-1. Πρώτος στη βαθμολογία χωρίς να χάσει βαθμό. Οι παίκτριες του Δημήτρη Ποζατσίδη μπήκαν δυνατά στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν σε ρυθμούς...τρένου. Μια ομάδα που συνεχώς ανανεώνεται με νέα κορίτσια που πλαισιώνουν τις έμπειρες παίκτριες της  ομάδας. Και όχι μόνο αυτό. Η ομάδα του Φιλυριακού και το Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο είναι πόλος έλξης και για άλλα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.
2010: F.C FILYRIAKOS FLORINAS (GREECE)
Επίσης, το 2010 αποτέλεσε χρονιά της Ευρωπαϊκής καταξίωσης του Φιλυριακού. Η Φλωρινιώτικη ομάδα συμμετείχε και φέτος στο Womens Cup στην Ιταλία κερδίζοντας το σεβασμό στο διεθνές ποδόσφαιρο. Αντιμετώπισε πρωταθλήτριες ομάδες όπως την Supersport Sofia από τη Βουλγαρία, την Masinac από τη Σερβία (και οι δύο ομάδες που έχουν συμμετάσχει στο Γυναικείο UEFA Champions League) και την εκπρόσωπο του Ιταλικού ποδοσφαίρου Gragnano Femminile. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ποζατσίδη παρουσίασε και στην Ευρώπη ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο κάτι που αναγνωρίστηκε απ' όλους και μάλιστα απέναντι σε δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες. Η παρουσία του Φιλυριακού στην Ιταλία ήταν μια συνέχεια του 2009 αλλά και των προηγούμενων ετών διεθνούς παρουσίας.
Ο Φιλυριακός προερχόμενος από ένα μικρό νομό της Ελλάδας και στηριζόμενος μόνο σε κορίτσια του Νομού μας έχει πετύχει κατορθώματα που θα ζήλευαν ευρωπαϊκοί διάσημοι σύλλογοι που διαθέτουν γυναικεία τμήματα. Μια σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο και σε διάσημους ευρωπαϊκούς συλλόγους μπορεί να πείσει τον οποιονδήποτε.  Το 2011 ο Φιλυριακός Φλώρινας συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή του. Ο Δημήτρης Ποζατσίδης και οι παίκτριες της ομάδας συνεχίζουν να προσφέρουν συγκινήσεις στον Αθλητισμό της περιοχής μας. Η Φλώρινα μπορεί να νιώθει περήφανη για τον Φιλυριακό της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ
«ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ»
 ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου