Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ



Σύλληψη 2 Αλλοδαπών για μεταφορά και 1 λαθρομετανάστη για πλαστογραφία και εκκρεμή καταδικαστική απόφαση
Βραδινές ώρες της Τρίτης 15-02-2011, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν δυο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, διότι κατελήφθησαν στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής, να μεταφέρουν από κοινού έναν ομοεθνή τους προς το εσωτερικό της Χώρας μας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο παράνομος μετανάστης είχε εισέλθει νωρίτερα πεζός από μη νομοθετημένο σημείο των ελληνοαλβανικών συνόρων και κατά τη διάρκεια του ελέγχου προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 6 μηνών για υπόθαλψη εγκληματία. Επίσης έφερε διαβατήριο της Χώρας του, στο οποίο υπήρχαν πλαστές σφραγίδες εισόδου - εξόδου από τα ελληνικά σύνορα.
Όχημα, διαβατήριο και τέσσερα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.



Σύλληψη 1 Αλλοδαπού για μεταφορά λαθρομετανάστη
Την 01:30 ώρα της Τρίτης 15-02-2011, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, διότι κατελήφθη στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής, να μεταφέρει έναν ομοεθνή του προς το εσωτερικό της Χώρας μας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του. Ο παράνομος μετανάστης είχε εισέλθει νωρίτερα πεζός από μη νομοθετημένο σημείο των ελληνοαλβανικών συνόρων.
Όχημα καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς


 Σύλληψη 2 Αλλοδαπών για μεταφορά λαθρομετανάστη
Την 21:30 ώρα της Δευτέρας 14-02-2011, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν δυο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, διότι κατελήφθησαν στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής, να μεταφέρουν από κοινού έναν ομοεθνή τους προς το εσωτερικό της Χώρας μας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο παράνομος μετανάστης είχε εισέλθει νωρίτερα πεζός από μη νομοθετημένο σημείο των ελληνοαλβανικών συνόρων. Στην κατοχή του βρέθηκαν το διαβατήριό του και έγγραφο αποφυλάκισης από το Κατάστημα Κράτησης Χίου.
Όχημα καθώς και 5 κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου