Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τέλος εποχής Γ.Λιάνη



Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στους δημοσιογράφους των τοπικών Μ.Μ.Ε. ο Γ.Λιάνης κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψής του στο Νομό.
Με ιδιαίτερα σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι η τελευταία του θητεία στη Βουλή και ότι δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές. Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή των "Πρεσπείων" θέτοντας υποψηφιότητα στην  γενική συνέλευση των μελών του πολιτιστικού φορέα. Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του, «φτωχό» θα είναι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των φετινών «Πρεσπείων» που θα περιλαμβάνει Κώστα Χατζή, Πασχάλη Τερζή, Ποιητική βραδιά για τον Ελύτη και εκδήλωση στη μνήμη του Αυγουστίνου Καντιώτη.

7 σχόλια:

  1. του το είπαν ξεκάθαρα στην Ιπποκράτους και μας το ξεφουρνίζει για νέο. και άφησε υπονοούμενα για ανεξαρτοποίηση..για όσους το κατάλαβαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "παραμένει στο πα.σο.κ υπό όρους"....αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος στο δημοσίευμα σας. δήθεν ενδιαφέρεται για το πετρέλαιο..πάπαλα..ωμός εκβιασμός απο το ανήμπορο γέρικο λιοντάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στεγασμένος μπλογκερ28 Μαρτίου 2011 στις 11:36 μ.μ.

    ο κύριος Λιάνης στην θέση προέδρου του Καλλιτεχνικού Διευθυντή των "Πρεσπείων" θα ήταν η καλύτερη επιλογή παρά να γράφει στήλες για τον τσιτσάνη στην ρίαλ νιούζ γιατί απο την θέση αυτή πολύ περισσότερα θα προσφέρει μελλοντικά , γνώμη μου, στην Φλώρινα .Αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή παρά να τον σέρνει για τα θέλω του ο καθένας στην ηληκία που είναι .Νομίζω κύριε Λιάνη αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή σας.

    Κύριε Λιάνη ο πολιτικός αναλυτής του μέλλοντος θα σας ανταμοίψει όχι οι σημερινοί .΄Γνώμη μου χαραμιέστε στην Αθήνα ώς ένας απλός χρονογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΤΟΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?? ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΤΙΩΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ΄Τ'ΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙ ΑΧΑΡΗΣΤΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή