Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Έκτακτα μέτρα λόγω Πάσχα


Έκτακτα μέτρα ενόψει των αγορών και των μετακινήσεων του Πάσχα λαμβάνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας. 
Τα μέτρα, που αφορούν την γενική αστυνόμευση, την τροχαία, και την δημόσια ασφάλεια τέθηκαν σε ισχύ από το Σάββατο του Λαζάρου και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή του Θωμά, ενώ θα ενταθούν από την Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Τα μέτρα αφορούν μεταξύ άλλων περιπολίες, μέτρα τάξης σε ιερούς ναούς, διενέργεια αστυνομικών ελέγχων, συνεργασία για την αντιμετώπιση φαινομένου ανεξέλεγκτης σφαγής εριφίων, επίβλεψη χώρων διασκέδασης, επαιτεία, λαθρεμπόριο.
Στα μέτρα της τροχαίας περιλαμβάνονται αυξημένη αστυνόμευση του οδικού δικτύου στην Εγνατία και στο εθνικό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και ενισχυμένη παρουσία σε σημεία που θεωρούνται κρίσιμα για ατυχήματα.
Παράλληλα θα διενεργούνται έλεγχοι για τον εντοπισμό επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, αντικανονικά προσπεράσματα, ομιλία στο τηλέφωνο, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, επιθετική οδήγηση, χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας.
Πηγή: EΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου