Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Απειλεί να κατεβάσει τους διακόπτες η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες περνά στην αντεπίθεση η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, "σε περίπτωση που η κυβέρνηση εμμείνει στη λαθεμένη απόφαση της για περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ". 

Η εισήγηση επικυρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ και η έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί από το πότε η κυβέρνηση θα φέρει το πολυνομοσχέδιο - "σκούπα" στη Βουλή και πάντως θα είναι πολλές μέρες πριν το καταθέσει.
Η ΓΕΝΟΠ, τέλος, με ανακοίνωσή της, επαναλαμβάνει την πρόσκληση προς όλους τους μαζικούς φορείς (συνδικάτα, τοπική αυτοδιοίκηση, συλλόγους, κλπ.) να πάρουν θέση, αν συμφωνούν ή όχι με την περαιτέρω μετοχοποίηση - ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Πηγή: newpost.gr

2 σχόλια:

  1. kai ti nomizoyn oti einai oi diakoptes toy spitioy toys? den zoyme se sobaro kratos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους κακόμαθε ο Αντρέας. Δεν τυχαίο ότι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ επικρατεί στη ΔΕΗ με διαφορά. ΕΞάλλου, κάτι χιλιάρικα μισθός το μήνα (χωρίς σπουδές και μεταπτυχιακά και συνήθως με μόνο προσόν κάποιον κομματάρχη -συνήθως πράσινο, να τα λέμε...) δεν εγκαταλείπονται εύκολα. Φυσικά, δεν είναι καθόλου καημός τους το συμφέρον του λαού, αλλά η διατήρηση των προκλητικών κεκτημένων τους. Και, για να μην παρεξηγούμαι, ούτε είμαι με το ΓΑΠ ούτε θέλω να δικαιολογήσω την κυβέρνηση. Αυτοί τους έφτιαξαν ας τους λουστούν τώρα. Τα μιξοκλάματα του Γιωργάκη μπροστά στις κάμερες στο λιμάνι, όταν συμπαραστεκόταν στους τότε "αδικημένους" δείχνουν ότι πόνταρε σε αυτή την πελατεία. Περαστικά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή