Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Αστυνομικά Νέα



Σύλληψη 1 αλλοδαπού για μεταφορά λαθρομετανάστη
Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν κατά τις νυχτερινές ώρες της Τετάρτης 11 Μαΐου, έναν αλλοδαπό κάτοικο Κοζάνης, διότι κατελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας, να μεταφέρει με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του έναν ομοεθνή του προς τη συνοριακή γραμμή, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την παράνομη έξοδό του από τη Χώρα μας. Ο μεταφερόμενος λαθρομετανάστης δε συνελήφθη καθώς διέφυγε πεζός προς την Αλβανία χωρίς να είναι δυνατός στη συνέχεια ο εντοπισμός του.
Κατασχέθηκε το όχημα και 1 κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα, ο οποίος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη 1 ημεδαπού για κυκλοφορία πλαστού χαρτονομίσματος των 100 Ευρώ
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν κατά τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 11 Μαΐου στην πόλη της Φλώρινας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε να φέρει ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, το οποίο δήλωσε ότι προμηθεύτηκε προ ημερών από Αλβανό αγνώστων στοιχείων σε μεταξύ τους συναλλαγή.
Το πλαστό χαρτονόμισμα κατασχέθηκε και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου