Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μηνύσεων συνέχεια...

Έντονη δικαστική αντιπαράθεση φαίνεται ότι πυροδοτεί η τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Φλώρινας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Florine@, η Γ.Γ. του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας κα Ντόρη Κουτουράτσα, εμφανίστηκε χθες στο δήμο Φλώρινας και με εισαγγελική παραγγελία, ζήτησε πρωτότυπα αντίγραφα των αποφάσεων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δημοτικού Συμβουλίου για την τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων καθώς επίσης και τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της 18- 4- 2011. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μηνύτριας, η κα Ζέτα Ρίζου, παρ’ όλο που έλαβε την εισαγγελική παραγγελία, δεν έδωσε τα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου.

12 σχόλια:

  1. Βρε ζουζουκα μου γιατί ακόμα επιμένεις, ν' ασπρίσεις τον αράπη;
    (συγνώμη φίλοι μου, χωρίς ρατσιστικές προθέσεις, αλλά είναι έκφραση του λαού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν έδωσε τα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου.!!!!
    ΠΟΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ??? ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ….ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ Ζετουλα....μια δεν μασας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καψούρης... (...έρχομαι για μάρτυρας!)4 Αυγούστου 2011 στις 11:42 π.μ.

    καλά τους έκανες μωράκι μου... σαν πολύ θάρρος να πήρανε...άκου εκεί να σου ζητάν και πρακτικά...σε λίγο τι άλλο θα ζητήσουν δηλαδή...και τα βιβλιάρια καταθέσεων??(άι σιχτίρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν μασαμε ρε εμεις απο εισαγγελια και τετοια...
    ξερεις που τουσ εχουμε γραμμενους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "... θα ξεκινήσω χαριτολογώντας. Εδώ αρπάξαν εκατομμύρια, τα δηλώσανε ότι τα πήρανε και δεν έγινε τίποτα και ένα τραπέζι τους πείραξε;"

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε τον φουκαρά τον εισαγγελέα που έμπλεξε εδω στην Φλώρινα. Θα χρειαστούν κανα 2-3 ακόμα πάντως εδω, θα έχουν πολύ δουλειά αυτο το διάστημα.

    Τωρα για τα κολωνάκια θα το πώ και κρεμάστε με:
    Συμφωνώ αρκετά με το μέτρο οσον αφορά τον στόχο του (παράνομη στάση και στάθμευση). Ολοι γνωρίζαμε τι γινόταν νωρίτερα με τον κάθε κάκγουρο να χτυπάει αλαρμ και να "πετάγεται" εδω και εκει γράφωντας στα απ'αυτά του τους υπολοιπους οδηγούς.

    Η αρχη ομως ειναι να μην λύνεις ενα πρόβλημα δημιουργώντας άλλα. Και αυτη η αρχή δεν τηρήθηκε: πως θα γίνεται ανεφοδιασμός των καταστημάτων και των κατοικιών; Το χειμώνα τι θα γίνει, θα εχουμε ενα τοιχάκι χιονιού στην μέση;
    Και πες οτι θές πραγματικά να σταματήσεις για να φορτώσεις κατι απο ενα μαγαζί ή το ιδιο το κατάστημα να ετοιμασει διανομή.. εδω μιλάμε και 400 μετρα δρόμου σχεδον με τοσα και τοσα καταστηματα. Σε πεζόδρομο να ήταν θα ήταν πιο ευκολα, δεν μπορείς να τους κόβεις ετσι ολους.


    Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι: γιατί δεν μελετήθηκε καλύτερα το θέμα αντι να εφαρμόζονται πρόχειρες λύσεις. Υπάρχουν και Συγκοινωνιολόγοι στην Ελλάδα, υπάρχουν και οι μονοδρομήσεις κτλ. Αν το γνωρίζει κανεις ας το πει να μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τήν είδα την Ζέτα στο όνειρό μου, με χρυσά βραχιόλια. Ένα στο δεξί και ένα στο αριστερό. Σαν βασίλισσα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για το τοιχάκι χιονιού στην μέση στο σημείο όπου είναι τα κολωνάκια έχω μία οικονομική πρόταση. Οι δημοτικοι οδοκαθαριστές και μή δημοτικοι οδοκαθαριστές να πισάουν τα φτυάρια και να τα καθαρίζουν τα χιόνια με τα χεράκια τους Θα κάνουν μάλιστα και οικονομία στα πανάκριβα καύσιμα των δημοτικών χιονοκαθαριστήρων. Το θέμα με τα κολωνάκια πάει να καταντήσει ...σαπουνόπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσο σας κόφτει για τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων με πετρέλαιο (αυτών που ανοίγουν 09.30 χειμώνα-καλοκαίρι)!!!
    Μην σκάτε παίδες!!!
    Μα δε θα βάζουμε πετρέλαιο από φέτος!!!
    Ξέρετε πόσο πήγε και πόσο θα φτάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί φίλοι. Η δημοτική αρχή αποφάσισε και έβαλε τους κώνους και έτσι η κυκλοφορία γίνεται άνετα. Τώρα όσον αφορά τον ανεφοδιασμό θα δοθεί κάποια λύση .Μη βιάζεστε και μη καταδικάζετε τόσο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή