Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Το δείπνο που δείχνει πολλά...


Ακριβείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου, μετά την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε για φαγητό με τους... κηπουρούς του!

Υποβαθμισμένοι ή αναβαθμισμένοι οι Ραγκούσης και Παπακωνσταντίνου βρίσκονται πάντα πολύ κοντά στον πρωθυπουργό. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι ο ΓΑΠ επέλεξε να δειπνήσει με τους δύο υπουργούς του και όχι με κάποιους άλλους. Το δείπνο έγινε στο "Βυζαντινό", το εστιατόριο του Βυζαντινού Μουσείου, που βρίσκεται απέναντι από το "Βελλίδειο".
Ο πρωθυπουργός πήγε με τη σύζυγό του όπως και οι υπουργοί. Στην παρέα προστέθηκε και ο Γιάννης Μπουτάρης και ο πρόεδρος της ΔΕΘ Θόδωρος Σούμπασης.
Η παρέα διαλύθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ...
Πηγή: Τα Χάλια

9 σχόλια:

  1. Άρε μεγαλεία ο Σουμπασης......
    κρίμα μόνο γιατί θα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια ΓΑΠ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού το είδες το μεγαλείο;
    Το να είσαι στο στενό περιβάλλον του προέδρου κατοχικής κυβέρνησης, κάπως αλλιώς λέγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξέρετε πολλούς που κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον ΓΑΠ και συντρώγουν? για πείτε μου Πασοκοσύντροφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανένας προφανώς δεν σκέφτεται την σημασία του να είναι ενας Φλωρινιώτης στο τιμονι της ΔΕΘ και σε τέτοιες θέσεις και προσβάσεις. Και τίποτα να μην γίνει, παλι κερδος ειναι, ανοίγει ο δρόμος.
    Εγω πάντως το χάρηκα σαν γεγονός και ας μην είμαι καν ψηφοφόρος του (τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως και νά΄χει δεν είναι λίγο πράγμα να δειπνήσεις με τον Πρωθυπουργό και μάλιστα σε τόσο στενό κύκλο. Επίσης το γεγονός ότι ο Σουμπάσης σε μικρή ηλικία ζει αυτές τις εμπειρίες είναι σημαντικό και όνειρο θερινής νυκτός για τους υπόλοιπους φλωρινιώτες οι οποίοι χωρίς να φταίνε και πολύ, ζουν στην απομόνωση. Η απομόνωση της πόλης είναι αυτή που καθορίζει και τη συμπεριφορά τους, όπως είναι η ισχυρογνωμοσύνη, η επιθετικότητα, οι συκοφαντήσεις και οι τσαμπουκάδες εν μέσω αγνοίας. Ειδικά στις συκοφαντίες η Φλώρινα μάλλον πρέπει να διεκδικεί τα πρωτεία, και ας είναι άσχετο αυτό με τον Σουμπάση. Και για να μην παρεξηγούμαι συμπληρώνω ότι δεν είμαι οπαδός ή ψηφοφόρος του Σουμπάση.. και φυσικά δεν μένω στην Φλώρινα.. Δόξα τω Θεό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άνθρωπος φαινόταν από την πρώτη στιγμή ότι έχει αυτό το κάτι παραπάνω και ότι θα φτάσει πολύ ψηλά. Η όλη παρουσία του στην έκθεση και αυτό το δείπνο με κάνουν ν αναρωτιέμαι που θα ήταν η Φλώρινα, εάν εμείς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) δεν ψηφίζαμε συντηρητικά και πάλι Λιάνη, αλλά του δίναμε την ευκαιρία από το 2009 ....
    Εύχομαι απλά να μην είναι αργά και τον χάσει η Φλώρινα, η οποία συνηθίζει να μένει εγκλωβισμένη στη μιζέρια και την απομόνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πραγματικα το χαρηκα το παληκαρι εχει ολο το πακετο.του δοθηκε μια ευκαιρια για να δηξει τι αξιζει στο πανελληνιο και δεν την αφησε να παει χαμενη αυτο ειναι παρηγορο για τη φλωρινα γιατι βλεπουμε οτι εχει ανθρωπουσ ικανουσ που μπορουν να τη βοηθησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθόλου δεν το χάρηκα το παλληκάρι που υπηρετεί πιστά την κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων.Ντροπή του και σ αυτόν και σ αυτούς που ψηφίζουν ακόμη τον εσμό των άθλιων πασοκανθρώπων που μας έφτασαν σ αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΧ... ΚΑΗΜΕΝΕ 6:58 ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..Ε .ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή