Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Διχάζουν τα κολωνάκια


Στα πλαίσια της προανάκρισης για την υπόθεση της τοποθέτησης των διαχωριστικών κώνων (κολωνάκια) στις οδούς Μ.Αλεξάνδρου και 25ης Μαρτίου στη Φλώρινα κατέθεσαν χθες το μεσημέρι οι μηνυτές της υπόθεσης. 

Την προανάκριση διενήργησε ο Ειρηνοδίκης Φλώρινας και εκτός από τους τέσσερις μηνυτές της υπόθεσης (Θ.Ταλλίδης-Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Σ.Σαπαλίδης-Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμποροροβιοτεχνών, Σ.Κώτσιου-Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών, Γ.Αντωνιάδης-Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου) επίσης κατέθεσαν αρκετοί καταστηματάρχες και έμποροι της Φλώρινας.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι για το ζήτημα αυτό συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ  στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Φλώρινας.

11 σχόλια:

  1. Εκει που στα μαγαζια ο κοσμος αφηνε 5 δραχμες, τωρα με την !@#$% αυτην (τα κολωνακια) ας μην αφηνει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ο κοσμος που αφηνε 5 δραχμες στα μαγαζια δεν περπαταει και 2-3 λεπτα για να παει στα μαγαζια?Ποσο μακρια ειναι αν αφησει το αμαξι του σε καποιο στενο για να παει να ψωνισει?
    Τοσο μεγαλες ειναι οι αποστασεις στη πολη?Θα τρελαθουμε πια στη Φλωρινα...
    Εμαθαν ολοι οι αρχοντοχωριατες και δεν μπορουν να πανε καπου αν δεν αφησουν το αμαξι τους εξω απο το μαγαζι!
    Ξυπνατε Φλωρινιωτες,αλλαζουν οι εποχες αλλα εσεις στα ιδια μενεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας έβγαλες τα μάτια λέμε!!... (μένεται)αγράμματε και κουτοπόνηρε!!
    υ.γ ακόμη δεν άρχισε στο πέρασμα η συνεδρίαση! τόσο πολύ χεσμένος είναι ο Βοσκόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ 1.46 ΟΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ. ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ; ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.Καταστηματαρχη...
    Εχεις δικιο για το "μενεται",οντως βγαζει ματια.
    Αλλα η ουσια παραμενει ιδια...
    Ειτε θελεις να το πιστεψεις,ειτε οχι δεν εχω καμια σχεση με τον κατα τη γνωμη μου απαραδεκτο σε παρα πολλα θεματα(ιδεολογικα οσο και πρακτικα) Βοσκοπουλο.
    Το θεμα ειναι οτι δεν γινεται ο καθε πελατης σου να αφηνει το αμαξι του οπου βολευεται για να ερθει στο μαγαζακι σου και ετσι εσυ να πλουτιζεις.
    Σκεψου λιγο εξω απο το συμφερον σου κουτοπονηρε,χωριατη ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ, που τοσο χρονια εμαθες να ενεργεις οπως σου αρεσει...
    Συγνωμη και παλι για το "μενεται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί να βγούνε τα κολωνάκια? Αν κάποιος έχει μαγαζί σε σημείο που είναι αδύνατη η παράνομη ολιγόλεπτη έστω στάθμευση δεν είναι αδικημένος.Δηλαδή έχω μαγαζί και θέλω να ταλαιπωρούνται όλοι για να κερδίζω εγώ.Ας τα βγάλουν και θα αρχίσουμε επώνυμες καταγγελίες για παράνομα σταθμευμένα οχήματα.Αυτό θέλουν κάποιοι αυτό θα έχουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν διχάζουν τα κολωνάκια.Είναι τα 15 μαγαζιά που τα δε τα θέλουνε και από την άλλη οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου που επιτέλους δε χρειάζεται να διαλύσουν τα νεύρα τους περνώντας από το κέντρο της πόλης.Πάρτε το χαμπάρι ο δρόμος δεν φτιάχτηκε αποκλειστικά για τα μαγαζιά σας.
    υ.γ. 1:46 καλύτερα ορθές και ευγενικά διατυπωμένες απόψεις παρά τις μ------ς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραια ρε μαστορα στο 1:38... ας βαλουνε σε ολη την πολη κολωνακια για να λυθουν τα προβληματα μας, εισαι τουλαχιστον αφελης αν νομίζεις οτι με τετοιες τακτικές θα παει η πόλη μας μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θέλεις να πεις 7:39 οτί χωρίς τα κολωνάκια ήμασταν Ελβετία.Μάλλον με Ουγκάντα πιο κοντά ήμασταν να μη πω χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:46 ο δήμαρχος μπορεί να είναι ο χειρότερος αλλά δεν μπορεί κάποιοι να πατάνε εκεί για να μας πείσουν ότι τα κολωνάκια πρέπει να βγούνε.Κολωνάκια πρέπει να μπούνε και σε άλλα σημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή