Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Παμψηφεί "άριστα" για τον Δ.Τουλίκα (video)


Δείχνοντας εκπληκτική πιανιστική δεξιοτεχνία και καλλιτεχνική ευαισθησία ο 17χρονος Δημήτρης Τουλίκας από χθες το βράδυ είναι ήδη αριστούχος διπλωματούχος πιάνου. Την ομόφωνη απόφαση της κριτικής επιτροπής, που αποτελούσαν γνωστοί κορυφαίοι Έλληνες πιανίστες, ανακοίνωσε η διευθύντρια του Ωδείου της Φλώρινας και δασκάλα του Δημήτρη, κα Δ.Ευνουχίδου, μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων από το φιλόμουσο κοινό της Φλώρινας  και πολλών συμμαθητών και φίλων του νεαρού πιανίστα. Στο video που ακολουθεί ο Δημήτρης Τουλίκας, συνοδευόμενος από τη Δ.Ευνουχίδου ερμηνεύει το Allegro maestoso από το κονσέρτο για πιάνο και ορχήστρα του F.Liszt.    


7 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΌ ΠΙΑΝΊΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο μπράβο! και καλή συνέχεια με μπόλικο κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορεί μέχρι τώρα να νιώθαμε άτυχοι που δε προλάβαμε να ακούσουμε μεγάλους καλλιτέχνες του παρελθόντος αλλά είμαστε σίγουρα τυχεροί που θα ζήσουμε στην εποχή του Δημήτρη Τουλίκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΦΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Δημήτρη,να σε χαίρονται και να σε καμαρώνουν οι γονείς σου ο Θεός να σε έχει γερό και δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἀπίστευτον χάρισμα Θεοῦ! Μύρια εὖγε, Δημήτριε! Νὰ σὲ χαίρεται ἡ οἰκογένειά σου. Ἡ μάνα Ἑλλὰς εἶναι ὑπερήφανος δι᾿ ἐσέ, καὶ ἔχει ἀνάγκην ἀπὸ παῖδας ὡς ἐσέ, καὶ χαρακτήρας ὡς ἐσοῦ. Ὅλοι σὲ καμαρώνομεν ὡσὰν ἡμέτερον τέκνον. Ἀποτελεῖς ἐξαίρετον παράδειγμα πρὸς μίμησι. Εὔχομαι ὁλοψύχως λαμπρὰν σταδιοδρόμίαν. Αἰὲν ἀριστεύειν καὶ ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων.

    Ἔῤῥωσο καὶ εὐδαιμόνει,
    Θεόφιλος Κυριακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή