Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Εφ. "ΗΧΩ" - Πρωτοσέλιδο




1 σχόλιο:

  1. Κύριε διευθυντά
    Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνετε και καταφέρατε να κάνετε την ΗΧΩ ένα έντυπο χρήσιμο και ευχάριστο.
    Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης την κ. Κύρκου Αυγή για την άψογη και επιμελημένη συμμετοχή της στην εφημερίδα σας.
    Σήμερα διάβασα το τελευταίο μέρος της συνέντευξης στην κυρία Κύρκου, του κ. Μπαλογιάννη. Στην κυριολεξία περίμενα τις τρείς συνέχειες με ανυπομονησία.
    Νομίζω ότι δεν είναι μια απλή συνέντευξη, αλλά ένα εργαλείο για την αντιμετώπιση της κατάστασης δυο ζούμε σήμερα. Είναι η απάντηση σε όσα ερωτηματικά προκύπτουν κάθε μέρα στον αγώνα για την επιβίωση των Ελλήνων.
    Δεν θέλω να σπαταλήσω άλλο τον χρόνο σας, αλλά εκτιμώ ότι θα ήταν καλό να αναρτήσετε ολόκληρη την συνέντευξη σε κάποιο blog με το οποίο συνεργάζεστε, έτσι ώστε αφ΄ ενός να υπάρχει ολόκληρο το κείμενο και αφ΄ ετέρου να είναι προσβάσιμο σε περισσότερους συμπολίτες μας και όχι μόνο.
    Δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο αντίκειται στην φιλοσοφία της εφημερίδας σας, αλλά νομίζω ότι ο βασικός σκοπός της δημοσιογραφίας εκτός από την ενημέρωση του ατόμου, είναι και η καλώς εννοούμενη υπόδειξη κάποιων επιλογών και η καθοδήγησή του.-
    Ενας αναγνώστης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή