Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Κραυγή αγωνίας από την παγωμένη Φλώρινα (Φωτορεπορτάζ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας οι κάτοικοι της πόλης. 
Με κεντρικό σύνθημα «Δε χαρίζουμε τον τόπο μας σε κανέναν» οι ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ όλων των ηλικιών ένωσαν τις φωνές τους για να  διεκδικήσουν:
  • Μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης
  • Μείωση τιμής καυσίμων στα πρατήρια που θα σημαίνει εξάλειψη του ισχυρότερου κινήτρου για τα χιλιάδες αυτοκίνητα που περνούν τα σύνορα μαζί με τα χρήματα των επιβατών τους.
  • Τηλεθέρμανση άμεσα – όχι στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ
  • Κάθετο άξονα
  • Επαναλειτουργία του τρένου και επέκταση της γραμμής εκτός Ελλάδας
  • Διαβεβαίωση παραμονής τμημάτων ΤΕΙ – Πανεπιστημίου 
  • Όχι στην υποβάθμιση των υποκαταστημάτων ΙΚΑ και εφορίας στο Αμύνταιο
  • Όχι στην υποβάθμιση της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας














35 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ - ΚΥΡΙΩΣ - ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις προσωπικότητες του νομού που ψήφισαν "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", ενώ τώρα το παίζουν ότι συμπαραστέκονται στο κόσμο!! Το θράσος του Κωνσταντινίδη δεν έχει όρια..

      Διαγραφή
  2. Δεν βλέπω στις Φωτογραφίες τον Δήμαρχο Φλώρινας, γιατί φωτογραφίζετε ''επιλεκτιλά'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε όλους τους διοργανωτές, κατάφεραν να συσπυρώσουν τον κόσμο.

    Μπράβο και στον πρόεδρο του ΕΒΕ, που δεν είναι πλέων μόνο διακοσμητικός.

    Ο δήμαρχος Φλώρινας που έβοσκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βοσκόπουλος ήταν ή δεν έσκασε μύτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν και γω εκει…2 Μαρτίου 2012 στις 2:19 μ.μ.

      εγώ πάντως δεν τον είδα!!!

      Διαγραφή
    2. δεν τον ειδες γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
      ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
  5. ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ένα μπράβο και στους οπαδούς των ομάδων έδειξαν ότι δεν είναι πρόβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουν γίνει και πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο παρελθόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή πότε ρε 05:03?.Για πες μας για να θυμηθούμε;

      Διαγραφή
    2. Η συγκέντρωση για το Μακεδονικό το 92

      Διαγραφή
    3. Οκ! 05:03-06:00 αν είναι έτσι..μέσα!!!
      ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!!
      ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
      ..είπα και ..γω..
      ΖΗΤΩ ΡΕ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!

      Διαγραφή
  8. ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά μην βγει με τον λαουτζίκο, ένας μεγάλος άρχοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα ακόμα μπράβο γιατί δεν μπόρεσε να την αγγίξει κομματικός δάκτυλος.
    Αντιθέτως, οι πολιτικοί ήταν αυτοί που ακολουθούσαν την κίνηση του λαού!
    Εκτός βέβαια αν έλειπε κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ηταν και κομμουνιστες εκει, ντροπη τους! προσπαθουν οι αρχες του τοπου να κανουν κατι για τον κοσμακη και ερχονται και αυτοι με την αποψαρα τους.....ο λαος της φλωρινας εχει τους αρχοντες του που φροντιζουν γι αυτον, και δε χρειαζεται τους κομμουνιστες που δεν ξερουν τιποτα αλλο απο διαμαρτυριες και φωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ έχεις μείνει πολύ πίσω. Και οι κομμουνιστές πολίτες είναι και μπράβο που επιτέλους συστρατεύτικαν με τους υπόλοιπους. Όσο για τους άρχοντες που μας φροντίζουν, φτάνει! Μας παραφρόντησαν!

      Διαγραφή
    2. Έχεις πλάκα φίλε....γιατί εκτός από κομμουνιστές ήταν και πασόκοι και νεοδημοκράτες... Σε αυτούς γιατί δε λές να κάτσουν για άλλη μια φορά στο σπίτι τους, στην τηλεορασή τους με την αποψάρα τους, αλλά τους κατέβασες στο δρόμο??? Μήπως γιατί έχεις καταλάβει πως ο κόσμος δε μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ μισθό, όταν πρέπει να δώσει 900 για το πετρέλαιο, και θέλεις εσύ και οι ομοίοι σου να κατευθίνεις την αγανάκτησή του, αποπροσανατολίζοντάς τον??? Τόσο καιρό πού ήταν οι άρχοντες αυτού του τόπου που αναφέρεις? Γιατί δεν κάναν κάτι για να μη διακοπή η λειτουργία του τρένου? Γιατί δε προσπάθησαν να κρατήσουν ανοιχτά τα ΤΕΙ και τα άφησαν να υπολειτουργούν? Μόνοι τους οι τοπικοί άρχοντες θα μειώσουν την τιμή του πετρελείου και θα αποτρέψουν την πώληση του ΑΗΣ?? Και να μην ξεχνάμε πως χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δεν γίνετε....

      Διαγραφή
    3. Έχει τους άρχοντές του που φροντίζουν γι αυτόν?????
      Τι λες ρε??? Μάθε πως δεν αναγνωρίζουμε κανέναν άρχοντα γερμανοτσολιά της κακιάς ώρας. Κι ο λαός αν δεν είχε σκουληκοειδείς αυλικούς σαν και του λόγου σου να του πρήζουν το μυαλό καθημερινώς θα αναγνώριζε στους Κομμουνιστές την πρωτοπορία του. Αλλά αν κρίνω από σένα, είναι τόσο κοιμισμένος που αντί να τους πάρει με τις πέτρες ακόμα κι όταν βγαίνουν στο περίπτερο για τσιγάρα, τους ζητάει και ως μπροστάρηδες στις διαμαρτυρίες του. Σε λίγο θα κάνουν και την επανάσταση, πες το μας κι αυτό. Κι επι τη ευκαιρία, τι θα ρίξεις στις επόμενες; πασοκ, νδ η λαος;

      Διαγραφή
  12. πως δεν είχε δάχτυλο ...από πίσω. ασπρο άσπρο ήτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ενταξει ολα καλα, αλλα ο αντιπαλος ποιος ηταν? ποιος αυξησε τους φορους στο πετρελαιο? ποιος φταιει που βιωνουμε ολοι αυτα που βιωνουμε?ποιος πηγε το μηνιατικο στα 400 ευρω? ποιος εκοψε το τρενο? ποιος ψηφισε ''ναι σε ολα'' λιγες μερες πριν? ποιος προεδρος εργατικου κεντρου δεν εβγαλε ''κιχ'' οταν δεν εχει μεινει ουτε ενα εργατικο δικαιωμα ορθιο?ποιος ετοιμαζει ΕΟΖ για τη φλωρινα? απο οτι φενεται ολο αυτο ηταν μια προεκλογικη φιεστα για να λειτουργησει σαν πληντηριο για τους τοπικους εκπροσωπους της κυβερνησης....δυστυχως δεν αλλαζει τιποτα σε αυτη τη πολη....και θα φανει στις εκλογες....μια απο τα ιδια και ολα καλα ολα ανθηρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΜΟΝΟΝ Ο βΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Η Ζέτα ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ Ο ΛΙΑΝΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥς ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΓΑΝ 20 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενώ ο Στάθης στάθηκε δίπλα στο κόσμο της Φλώρινας αφού πρώτα είπε ΝΑΙ σε ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μου ντε!! Αυτο ειδικά!!! Αντι να τον πάρουν όλοι στις κλοτσιές, κάθονται και τον κοιτάζουν.. Τι πρόβατα που ναι ο κόσμος..!!

      Διαγραφή
  16. ΛΙΑΝΗΣ!!ΤΑ ΛΙΑΝΙΣΕ ΤΑ ΜΙΛΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΣΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΙΣ "ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ" ΤΟΥ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΧΙ.ΕΣ!!! ΑΜ ΔΕ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η σημερινή εκδήλωση δεν είχε και δεν έπρεπε να είχε πολιτικό χρώμα!!! Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιοι είναι οι φταίχτες αυτής της κατάστασης, ξέρουμε ποιοι από τους δημοτικούς και βουλευτικούς άρχοντες κάναν ή όχι τη δουλειά τους. Δεν χρειάζεται να λέμε τι έγινε μέχρι τώρα σημασία έχει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα!!!
    Πρέπει όλοι μα όλοι να ψηφίσουμε με σύνεση στις επόμενες εκλογές και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας ξανακοροϊδέψει πάλι!!!

    Στην ίδια πόλη ζήτε με τον δήμαρχο τους συμβούλους τους και τους βουλευτές τους ξέρετε χρόνια!!!!! Ξέρετε αν κάνανε τίποτα καλό γι'αυτό τον τόπο!!! Μέχρι τώρα δεν κάνανε τίποτα!!!!!! Γιατί να μας πείσουνε πως θα κάνουνε τώρα?????

    Ξυπνήστε Φλωρινιώτες!!!!!! Η πόλη μας θα πάει μπροστά μόνο με τον δικό μας αγώνα, με τη δική μας αγάπη (εννοώ των πολιτών)!!! Οι πολιτικοί είναι απλά για να μας αντιπροσωπεύουν, είναι υπάλληλοί μας!!! Και όταν δεν μας κάνει ο υπάλληλος μας απλά τον διώχνουμε!!!!

    Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα!!!! Να διώξουμε όλους όσους λυμαίνονταν χρόνια τα κονδύλια της πόλης, όλους όσους δεν κάνανε σωστά τη δουλειά τους και το καθήκον τους, όσους δεν τίμησαν τη ψήφο μας!!!!

    Μην ξεχνάτε Φλωρινιώτες!!!!!!!!!! Τέρμα πια η κοροϊδία!!!! Από εδώ και πέρα ο λαός πρέπει να ελέγχει και να τιμωρεί τους άρχοντές του!!! Αυτό είναι δημοκρατία!!! Η δύναμη του λαού!!!!

    Ξεχάστε τα κόμματα!!!!

    Όλοι πλέον υποφέρουμε!!!!! Δεξιοί, Αριστεροί, Κεντρώοι, Ανεξάρτητοι!!!! Ένα πλέον πρέπει να μας νοιάζει μόνο!!!

    ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΕΣ!!

    Φανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα ρε Φανή μπράβο !
      Ετσι ακριβώς!

      Οταν η κάθε μονάδα είναι καλά είναι και το σύνολο καλά.. Και το αλλο πολύ καλό: Οι πολιτικοί είναι αντιπρόσωποι μας ΟΧΙ άρχοντες μας..

      Διαγραφή
  18. ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ... ΑΣΠΡΙΔΗΣ;
    ΕΧΕΙ ΡΑΜΑΤΑ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου δεν με νοιάζει αν από πίσω ήταν ο Ασπρίδης ή ο Μαυρίδης. Κι αν ήταν μπράβο του.

      Το θέμα είναι ότι εμείς οι κοινοί θνητοί βγήκαμε στο δρόμο.

      Το άλλο θέμα είναι ότι επιτέλους φάνηκε το ΕΒΕ Φλώρινας!

      Διαγραφή
  19. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ!!!!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρέπει να ξέρουμε ότι και αυτοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση έχουν και αντιτιθέμενα συμφέροντα και θα φανεί αυτό και στο μέλλον

    ΒΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που συμμετείχαμε έχουμε πολλά κοινά συμφέροντα. Όλοι μας θέλουμε φθηνό πετρέλαιο, όλοι μας θέλουμε να έρθει ξανά το τραίνο, όλοι μας θέλουμε να παραμείνουν οι σχολές ως έχουν, και πολλά άλλα.

      Όλα τα άλλα περί αντιτιθέμενων συμφερόντων είναι μικρότητες.

      Το σημερινό ήταν πραγματικά μεγαλιώδες και ελπίζω να έπεται συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. Το αν οι ίδιοι οι "φορείς" μου μειώσουν τον μισθό ή με απολύσουν εφαρμόζοντας το μνημόνιο (που επέβαλε και αυτά που αναφέρεις) δεν ειναι "μικρότητα". ειναι η ζωή μου και η ζωή των παιδιών μου

      Διαγραφή