Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Αρκούδα επιτέθηκε σε τουρίστες στην περιοχή της Πρεσπας


Οι δυο φίλοι  συνάντησαν ένα μικρό αρκουδάκι και ανυποψίαστοι προσπάθησαν να το φωτογραφήσουν. Τα πράγματα άλλαξαν τροπή όταν εμφανίστηκε η μητέρα του μικρού ζώου η οποία θέλοντας 

να προστατέψει το μικρό της, επιτέθηκε στους δυο τουρίστες δαγκώνοντας τον έναν εξ αυτών. Οι δυο ξένοι τράπηκαν σε φυγή έχοντας την τύχη με το μέρος τους, μιας και η αρκούδα δεν τους ακολούθησε.
Το δάγκωμα δεν ήταν σοβαρό, λίγες γρατσουνιές από τους θάμνους και αρκετός φόβος. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο πολυιατρείο Λευκώνα και συνέχισαν το ταξίδι τους.
Είδηση: Τραϊανόπουλος Γεώργιος

9 σχόλια:

  1. μΑΖΈΨΤΕ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΊΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ....ΤΕΞΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε σκληρε κυνηγε!

      Διαγραφή
    2. και μην ξεχασεις οταν σε μπαγλαρωσουν να εχεις πολλους ψευδομαρτυρες, να σε γλυτωσουν!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει, στείλαμε ήδη e-mail στις αρκούδες να μαζευτούν και ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα από δω και πέρα. Είπαν οκ, κι εγώ τις πιστεύω. Αν δεν το κάνουν μόνες τους θα τις πιάσουμε και θα τις βάλουμε στο Πατουλίδειο μέχρι να περάσει ο κίνδυνος. Οπότε σας παρακαλώ κύριοι κυνηγοί λυπηθείτε και μας και τις αρκούδες και μην έρθετε με τις ΚΑΡΑΜΠΕΝΕΣ στα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομαδικώς θα φάτε τις μυνήσεις και τις αγωγές κυνηγοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί οι γνωστοί που ζούν και συντηρούνται και που έχουν φάει τον αγλέωρα με τις ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ για ΖΩΑ και τις Περιβαλλοντικές τους ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...Το παραμυθάκι με τις αρκούδες ττελειώνει...΄τότε θα τρέχετε να σας σωσουν οι αρκουδες σας..ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην μαλώνεις τα ψυχοπαίδια του Μπουτάρη! Θα πάρουν για τα καλα τα βουνά στο τέλος.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΕΕΕΕ Ηρεμήστε ... Οι καλές αρκούδες είναι στα βουνά. Τις κακές να σκοτώσετε που ξεπουλάν καθημερινά την Φλώρινα μας . Και ζούν μες την πόλη . Αυτές γ@@@ε τες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΕΛΟΥΣ: Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ;

      Διαγραφή