Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κατάληψη σε 5 σχολικές μονάδες στη Φλώρινα


Υπό κατάληψη βρίσκονται από χθες πέντε σχολικές μονάδες στη Φλώρινα. Συγκεκριμένα πρόκειται για το 

ΕΠΑ.Λ., τα τρία Γενικά Λύκεια καθώς και το 1ο Γυμνάσιο. Οι μαθητές διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα της θέρμανσης που θα αντιμετωπίσουν τα σχολεία το επόμενο διάστημα και για την έλλειψη υποδομών και διδακτικού προσωπικού.

5 σχόλια:

  1. Να αφήσουν τισ σαχλαμάρες και τις ψεύτικες δικαιολογίες και να γυρίσουν στα μαθήματά τους. Τα αιτήματά τους είναι σωστά αλλά είναι αλλονών δικαιοδοσία να τα διεκδικήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΥΓΟ-ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟ- ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.
      ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΙΣΕΤΕ ΤΙ ΕΝΟΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "είναι αλλονών δικαιοδοσία να τα διεκδικήσουν" ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ;
      ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

      Υ.Γ: ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΡΟΣΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ...

      Διαγραφή
  2. σχολειο πηγαμε και ξερουμε τι συμβαίνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν δεν αφηνεις καποιον ανθρωπο να διεκδικησει τα δικαιοματα του τοτε στο κρατος σου δεν υπαρχει δημοκρατια!!! Σε αυτες τις καταληψεις για καποιο λογο ολοι ηταν κατα αλλα τι αλλο μπορουσα να περιμενω απο ανθρωπους οι οποιοι καθηλονονται στα ΜΜΕ και πιστευουν την προπαγανδα του καθε βολεμενου;;; Το μονο που καταφεραται με αυτες τις πραξεις ειναι να σταματησουν οι καταληψεις και να φοβηθουν καποια παιδια με αποτελεσμα να παραδοθουν τα σχολεια!! Δεν κοιταω μονο το δικο μου μελλον αλλα και το μελλον των αλλων γενεων και κανω κινητοποιησεις για κατι καλυτερο!!!

    Υ.Π: Αν βλακες μεινουμε βλακες θα ειναι και τα παιδια μας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ Κ ΜΑΘΗΜΑ..Κ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΜΕ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΑ..ΧΑ ΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή