Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΑΚΕ του ΕΚΦ για τη διαγραφή του Ν.Κιουτσούκη


Η ΔΑΚΕ εργατικού Κέντρου Φλώρινας, διαφωνεί κάθετα με τη διαγραφή του Νίκου Κιουτσούκη, του Προέδρου του Ιδιωτικού τομέα. Θεωρούμε ότι η φίμωση του συνδικαλιστικού κινήματος από τα μέτρα και τα δεσμά που μας έχουν επιβάλλει η τρόικα και το ΔΝΤ οδηγούν τη χώρα και τους πολίτες στη φτώχεια την εξαθλίωση και την ταπείνωση έναντι των 

δανειστών και αυτών που πρεσβεύουν το κεφάλαιο και τα ιδιωτικά συμφέροντα.
Ο ανεξάρτητος συνδικαλιστικός λόγος που ανέκαθεν υπηρετούσε αυτή η παράταξη με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων, την ιστορία και τους αγώνες που έχει δώσει διαχρονικά μέχρι σήμερα, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν με ενέργειες και αποφάσεις να φιμώνουν το λόγο και τη διαφωνία της παράταξης στα μέτρα που επιβάλουν οι δανειστές μας.
Γνωρίζουμε όλοι ότι το μήνυμα που εξέπεμψε ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ο Νίκος Κιουτσούκης και η διαφωνία του κατά των κυβερνητικών μέτρων, δεν ήταν αρεστός και ενόχλησε την ηγεσία της ΝΔ και για το λόγο αυτό η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος προέβη στη διαγραφή του για δήθεν προπηλακισμό της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ με την αντιδεοντολογική και αντικομματική του συμπεριφορά.
Η διαφωνία του συνδικαλιστικού κινήματος θα πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστή από την δημοκρατική παράταξη της ΝΔ και δεν πρέπει να παίρνονται αποφάσεις, οι οποίες κατευθύνουν και φιμώνουν τη φωνή των εργαζομένων και των πολιτών της χώρας. Τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνά ο λαός μας χρειάζεται υποστήριξη και τη διαφωνία στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική.
Συμπαραστεκόμαστε στην άδικη διαγραφή του Προέδρου του Ιδιωτικού τομέα συνάδελφου Νίκου Κιουτσούκη και συντασσόσαστε στις θέσεις τις οποίες εκφράζει για την παράταξη της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου