Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας για τη δίωξη του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ


Την 6-9-2012 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ένστολη Πανελλαδική διαμαρτυρία, η οποία ήταν σε αριθμό και σε παλμό, άνευ προηγουμένων και στην οποία συμμετείχε δυναμικά και η Ένωσή μας.
Με κοινή Απόφαση των Ομοσπονδιών αποφασίστηκε συμβολικά να στηθούν «κρεμάλες» έξω από το Υπουργείο Οικονομικών για να δείξουμε με αυτόν τον τρόπο ότι πλέον έχουμε φτάσει στα 

όρια μας και να τονίσουμε ότι οι καταστροφικές και απαξιωτικές αποφάσεις που λαμβάνονται μας βυθίζουν στη φτώχεια, στο άγχος και στην ανασφάλεια.
Το γεγονός ότι η διαμαρτυρία μας ήταν επιτυχημένη, ενόχλησε κάποιους και μη έχοντας να κάνουν κάτι άλλο, έκριναν ότι για την ανωτέρω πράξη πρέπει να ελεγχθούν πειθαρχικά, για  αναξιοπρεπή συμπεριφορά οι συνάδελφοι που συμμετείχαν σ΄ αυτήν.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ανωτέρω απόφαση και απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα, γιατί οι συνάδελφοι λειτούργησαν ως εκλεγμένοι Συνδικαλιστικοί Εκπρόσωποι και όχι ως Υπηρεσιακοί παράγοντες. Επίσης ζητούμε να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ένστολοι, να παρθούν πίσω οι περικοπές και να αποκατασταθεί το γόητρο των ενστόλων.
Επίσης, θέλουμε να τονίσουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες μας γυρίζουν χρόνια πίσω και μας εξαθλιώνουν. Με τέτοιου είδους τακτικές δεν πρόκειται να κάμψουν το αγωνιστικό μας φρόνημα. Οι μαύρες μέρες με απειλές και ελέγχους αποτελούν παρελθόν.
Τέλος δηλώνουμε ότι σαν Ένωση θα είμαστε δίπλα στο πλευρό της Π.Ο.ΑΣ.Υ. συνδράμοντας με όλες μας τις δυνάμεις τον δίκαιο αγώνα που δίνουμε.
         

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
             ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                   ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου