Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Οριστικά χωρίς "Συμπαραστάτη" ο Δήμος Φλώρινας

Παρότι το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας πειθάρχησαν στη υπόδειξη του Ι.Βοσκόπουλου, ο υποψήφιος "Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης" Λάζαρος Ναλπαντίδης 

δεν εξελέγη, αφού  συγκέντρωσε μόνο 19 ψήφους και όχι τα απαιτούμενα 2/3 του Δημ.Συμβουλίου (22 ψήφους). Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δε συμμετείχαν στη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία, με εξαίρεση τη δημοτική σύμβουλο Δ.Κωτσαλίδου που υπερψήφισε.  

7 σχόλια:

  1. Μεγάλη η υπέρβαση από μέρους της κ. Κωτσαλίδου. Είναι σε θέση άραγε να επικαλεσθεί κριτήρια αξιολόγησης; Αν δεν το κάνει για τους ψηφοφόρους της ας το κάνει για τον εαυτό της. Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα ήταν ο Λάζαρος αν εκλέγονταν, Συμπαραστάτης του Δημότη ή Συμπαραστάτης του Δημάρχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα γατάκια φυσικά και πειθάρχησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...παρέμεινε "'Ιλαρχος"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα προβατάκια του Βοσκού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρανταχτές οι απουσίες από την αντιπολίτευση όσων έταξαν την ψήφο στον Λάρυ και μετά την γύρισαν. Θα ήθελα πράγματι πολύ να αιτιολογήσει η κατά τα λοιπά λαλίστατη κ. Κωτσαλίδου την ψήφο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σολάκης που έχει το καλύτερο βιογραφικό με διαφορά και τεράστια πείρα, στην αίτηση που υπέβαλε γράφει ότι δεν θέλει μισθό και εάν θα πρέπει να πληρώνεται υποχρεωτικά, τότε με τα χρήματα αυτά, θα προσληφθούν 2 με 3 νέοι άνεργοι και θα προσφέρουν επιπλέον εργασία.
    Γιατί απορρίφθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή