Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Αναβαθμίζεται η οδική ασφάλεια της Δυτικής Μακεδονίας


Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, στην έδρα της Περιφέρειας στη ΖΕΠ, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα χρηματοδότησης αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας, του εθνικού δικτύου.
Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, θα καταβληθεί 

κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ένα τέτοιο έργο, να χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης. Οι επιλέξιμες δράσεις αφορούν κατασκευή ισόπεδων κόμβων, διαγραμμίσεις, αποκαταστάσεις οδοστρώματος, αντιολισθητικούς τάπητες, σημάνσεις οριζόντιες και κάθετες καθώς και τοπικές βελτιώσεις χάραξης. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Μπάμπης Κιουρτσίδης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Απόστολος Κουτσούλας, ο υπεύθυνος του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας Νίκος Κοιμτσίδης, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, καθώς και οι Διοικητές των κατά τόπους τμημάτων της Τροχαίας.

1 σχόλιο:

  1. Οι παραγοντίσκοι που ρήμαξαν την Εθνική οδό Φλώρινας Βίγλας και της φύτευσαν ηλεκτροφόρα νάρκη (20.000 Volt) συνεδρίασαν άραγε γιατί? Ισως μελέτησαν πως τα νερά που διοχέτευσαν πάνω στο οδόστρωμα, καταστρέφοντας το αυλάκι των ομβρίων, θα κάνουν παγοδρόμιο τις κρύες μέρες που ακολουθούν τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή