Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Κάλεσμα σε συνέλευση των αντιφασιστών Φλώρινας


Η πρωτοβουλία αντιφασιστών Φλώρινας καλεί σε ανοιχτή συνέλευση για το συντονισμό δράσεων στην 

πόλη μας, στις 2/1 και ώρα 6.00 μμ στον "Σκίουρο" (κάτω από το εν ΦλωρΟίνοι).

16 σχόλια:

  1. Τί ωραία που χαιρετάει στην αφίσα με τον αγκυλωτό σταυρό μπροστά! Χαϊ!
    Κάτσε καλά αφίσσα προβοκάτσια, κι άμα κοπανήσει και καμμιά κάλπη από κάτω έδεσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλώς και κάθε δημοκρατικός πολίτης πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να μην πατήσει πόδι στην Φλώρινα η τραμπούκικη χρυσή αυγή. Φοβάμαι όμως ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δεν βοηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2013 11:06 π.μ.

    Οι συναντησεις γινονται για να προταθουν τροποι δρασης, ετσι ωστε να αποφευχθει αυτο που λες "να μην πατήσει πόδι στην Φλώρινα η τραμπούκικη χρυσή αυγή".
    Εσυ δηλ. τι προτεινεις να γινει? Μπορεις να ερθεις σε μια συναντηση (εστω και αν διαφωνεις) για να προτεινεις αυτο που πιστευεις.
    Φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τότε που η Χρυσή αυγή ήρθε στο πολιτικό προσκήνιο, όλοι οι αναρχοαριστεροί έχουν ξεσηκωθεί και τρέμουν. Πανελλαδικό φαινόμενο. Φαντάζομαι θα μαζευτούν τίποτε κουλτουριάρηδες φοιτητές της καλών τεχνών.. Πάντως δεν είδα να μιλάει κανείς κάθε χρόνο στις πορείες της Χ.Α. για το Μακεδονικό ζήτημα. Μην ακούσω κανέναν να διαμαρτυρηθεί όταν γίνει επίσημο όνονα των Σκοπίων το "Μακεδονία" ΟΚ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Χ.Α θέλει να κρεμάσει όποιον δεν είναι χρυσαυγίτης/δούλος του Φύρερ. Αδιαφορούν τα αμόρφωτα,απολίτιστα,θρασύδειλα χουλιγκάνια της για την ιστορία του τόπου και για την Πολιτική. Καλά-καλά ελληνικά δεν γνωρίζουν αυτοί οι "πατριώτες" και υμνητές των ναζί ταυτόχρονα (πως γίνεται αυτό άραγε), οι χριστιανοί και φανατικοί παγανιστές (επίσης) που επιχειρεί να αλιεύσει με την μαγκιά του ρόπαλου και των άναρθρων κραυγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. florinea fotoreportaz den exoyme?
    gia na doyme pioin einai aytoi oi morfomenoi kai plymenoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι ο 11:06
    Η χρυσή αυγή μαζεύει βίαιους αμόρφωτους τραμπούκους που νομίζουν ότι με το ξύλο θα επιβάλουν την άποψή τους. Πρόκειται για κατακάθια που ακριβώς επειδή είναι τέτοιοι δύσκολα μπορούν να καταλάβουν οτιδήποτε. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να παίξεις στο γήπεδό τους που είναι η βία. Και για τον λόγο αυτό θεωρώ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ και ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ όταν βλέπω τέτοια υποκείμενα να κρατούν την σημαία της πατρίδας ΜΟΥ. Εμένα ο προπάππους μου άφησε τα κόκαλά του πολεμώντας στην Μικρά Ασία και ο παππούς στο Βίτσι με τον Εθνικό στρατό(θα μπορούσε να είναι και στην άλλη πλευρά του ΔΣΕ), μεγάλωσαν 3 γενιές στην ορφάνια θυσιαζόμενοι για να βλέπω τώρα αυτούς τους ποταπούς να καπηλεύονται την σημαία μου. Και οι συνεργάτες των Τούρκων και των ομοϊδεατών τους ναζί έλεγαν ότι το κάνουν από πατριωτισμό. Είναι όχι απλά εχθροί αλλά μισούν τον Χριστιανισμό και αυτό ισχύει διαχρονικά. Είναι παγανιστές και εχθροί κάθε έκφρασης αγάπης. Δείτε τους στίχους των ναζιστικών συγκροτημάτων και πρώτα του βουλευτή Καιάδα. Νομίζω όμως ότι τέτοιες συνελεύσεις τους συσπειρώνουν. Σκοπός είναι να ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!! θαρρετά και προσωπικά. Η σιωπή είναι ο μεγάλος σύμμαχος του φασισμού. Στην γειτονιά, την δουλειά, την παρέα, την οικογένεια. Να μην ντραπούμε. Να δείξουμε όλη την βρωμιά του φασισμού. Να ντραπούν όσοι τους πλησιάζουν. Να δείχνουμε το πόσο λανθασμένη είναι ακομα και μια κρυφοφαστική μπαρούφα. Δεν έχει σημασία αν είστε αριστεροί και εγώ κεντρώος. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κόψε τα greeklish ρε αμόρφωτε ναζί, 7:17. Τι φοβάσαι; ότι θα γίνεις πάλι ρεζίλι με την ορθογραφία σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3 Ιανουαρίου 2013 11:06 π.μ.
    3 Ιανουαρίου 2013 12:02 μ.μ.
    ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
    ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΑ 1972
    ΑΠΛΥΤΟΙ (ΚΚΕ ΜΛ ΣΤ ΧΨ &ΑΝΤ....) 134
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ
    ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ καλά κάνουμε και ενοχλούμαστε με την βία των ακροδεξιών, αλλά εδώ και δεκαετίες ζούμε καθημερινά τη βία των αριστερών και κυρίως των λεγόμενων "αντιεξουσιαστών, αντιφασιστών", οι οποίοι χωρίς να ντρέπονται εφαρμόζουν το δόγμα "η δική μου βία είναι καλή". Τώρα που βρήκαν τα ζόρια με την άλλη πλευρά σκούζουν σαν μιξοπαρθένες προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είναι ...κατά του φασισμού, οι αρχιφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 10.00μμ

    Επειδη ζήτησες να σχολιάσουμε, σου παραθέτω το παρακάτω:
    "τις εκλογές για καινούριο Ράιχσταγκ που έγιναν στις 31 Ιούλη 1932, το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Χίτλερ πήρε 13,7 εκατ. ψήφους και έβγαλε 230 βουλευτές"

    Αυτό τι σημαίνει καταλαβαίνεις???
    Οτι επειδή βρέθηκαν 1972 αμόρφωτοι το ΙΟΥΝΗ 2012 να ψηφίσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ φασιστακο, αλλα ΜΑΥΡΕΣ μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς, όποιος θεωρεί πως είναι ο ίδιος αντιφασίστας χωρίς εισαγωγικά , γιατί πολύ απλά δεν συζητάει τις ενστάσεις/αντιπροτάσεις του ; Δεν μιλάμε περί βίας εδώ,περί διαλόγου μιλάμε. Γιατί αυτοί οι αληθινοί δημοκράτες του κέντρου φοβούνται το διάλογο ; Καταλαβαίνω πως πολύς κόσμος έχει καλές προθέσεις αλλά η κριτική από τον καναπέ δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν λάβω ώς σημείον αναφοράς τα "δημοκρατικά" σχόλια της παρούσης ανάρτησης (φλώρινεα) τι να πώ? ...η "δημοκρατία" σας τρέχει απο τα μπατζάκια σας στην χαράδρα ωσάν τον σακο-λέβα ποταμό..Σακος με ΛΈΒΑ ( λέβα είναι τα βουλγάρικα νομίσματα )Πάντως η ταβέρνα ο σκίουρος διαφημιστηκε δωρεάν απο πολλά κορόιδα αυτό να λέγεται.οΎΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΣΚΙΟΥΡΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ..κρίμα γιατί το "αυτόνομο (αναρχικών αντιεξουσιαστών αντιφα αντισυστημικών αγανακτισμένων ΑΥΤΌΝΟΜΩΝ ΑΥΤΟΝΙΜΙΣΤΩΝ εξωκοινοβολευτικων συνιστώσων και λοιπών ντόπιων κομήτων) _ καφενείο είχε την "δόξα της αντιφα αναρχίας " μέχρι πέρσι.....αν ζούσε ο μπακούνιν ο τσίπρας θα τον είχε διορίσει για υπαρχηγό αξιωματικό του ΄..ίσως να του έδινε και κανέναν βαθμό "σκιουράρχη σταβλάρχη " Άν τα αντιλαλήσω ΟΛΑ στην χαράδρα θα μεθύσετε όλοι σας απο..."δημοκρατία" όλα μέχρι και οι σκυλίτσες η οι πάπιες στο ποτάμι ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣακοΛέβαΣ θα ..τραγουδάνε..."δημοκατία ΑΛΑ Κ ΑΡ Τ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνο η χρήση παραισθησιογόνων μπορεί να δικαιολογήσει το σχόλιο 11.12μμ. Όσο για τους αυτονομιστές, που καμία σχέση δεν έχουν με την Αυτονομία ως ρεύμα της φιλοσοφίας , (μάθετε λίγα στοιχειώδη ελληνικά επιτέλους!) , ψάξτε τους στα τραπέζια που αράζει η oldschool ακροδεξιά της Φλώρινας και τα βουλγάρικα νομίσματα εκεί που σπουδάζουν τα "λεβεντόπαιδα" της Χ.Α (γιατί τα ελληνικά τους ,βλέπετε, δεν ήταν αρκούντως ικανοποιητικά για την πρόσβαση στην ελληνική τριτοβάθμια)

    Επειδή ,όμως, εμείς είμαστε a priori κακοί και τερατόμορφοι ανθέλληνες , ας απολαύσουμε τους ορκισμένους εραστές του ελληνικού πολιτισμού :
    http://youtu.be/vOZlhDf7Rgs

    Θα προκαλούσατε απλά γέλιο , αν η βλακεία σας και το θράσος σας δεν ήταν επικίνδυνα, όχι μόνο για τον ελληνικό, αλλά για τον ανθρώπινο πολιτισμό εν γένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το άλλο το μάθατε? βουλγαροσκοπιανοί επενδυτές αγοράζουν κέντρα διασκεδάσεων στην Φλώρινα

      Διαγραφή