Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Άστεγη η ΝΔ...


50 και πλέον χρόνια περνάω καθημερινά από την κεντρική πλατεία της πόλης μας. Προχθές όμως αντικρίζοντας την αναρτημένη πινακίδα ενοικίασης στο μπαλκόνι των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας ένιωσα
στενοχώρια, ντροπή και αγανάκτηση. Τα ιστορικά γραφεία ήταν το σήμα κατατεθέν και το κέντρο της παράταξης για πάνω από 4 δεκαετίες και δεν έκλεισαν ούτε μετά από ολέθριες εκλογικές αναμετρήσεις και πολιτικούς διωγμούς. Από εκεί πέρασαν σχεδόν όλες οι μεγάλες μορφές του χώρου και γαλουχήθηκαν όλα τα τοπικά στελέχη. Και όμως σήμερα με κυβερνητικό βουλευτή τον Στάθη Κωνσταντινίδη, αντιπεριφερειάρχη τον Μίμη Ηλιάδη, δήμαρχο τον Γιάννη Βοσκόπουλο, αντιπεριφερειάρχη τον Γιάννη Αντωνιάδη, που έχουν εκλεγεί επίσημα με κομματική ταυτότητα, κατάντησαν να μην μπορούν να κρατήσουν ανοιχτά τα ιστορικά γραφεία. Το ίδιο ισχύει και για κάμποσα ακόμα μεγαλοστελέχη που έχουν καταλάβει υψηλά πόστα. Αναρωτιέμαι πως άραγε θα καταφέρουνε αυτοί όλοι να βοηθήσουν τον τόπο μας όταν δεν μπορούν (έστω και με ρεφενέ) να συνεχίσουν την λειτουργία των γραφείων της παράταξης που στην πλάτη της αναρριχήθηκαν, καμαρώνουνε και φυσικά αμείβονται; Ντροπή!

Ιδεολόγος Φλωρινιώτης ΝεοΔημοκράτης

21 σχόλια:

  1. Άφου φίλε καταφέρνεις να είσαι και ιδεολόγος και ΝεοΔημοκράτης μπράβο σου... Είσαι μοναδική περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκινήθηκα. Να κάνουμε έρανο ρε παιδιά για μη μείνει άστεγη η ΝΔ. Προτιμότερο να μείνουμε καλύτερα όλοι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέτε μωρέ, είστε καθόλου σοβαροί ή ζείτε σε γυάλα και αυτά είναι όλα και όλα τα προβλήματά σας ; Ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε άστεγο κόσμο μέχρι και παιδιά ή νοικοκυριά που με το μαχαίρι στο λαιμό βγάζουν το ενοίκιο και αφήστε τη ΝΔουλα, στα .... μας. Δεν νιώθετε ντροπή και στεναχώρια για την 50+ (η δηλωμένη ε) % ανεργία των νέων και νιώθετε για έναν... @@@@ ; Είστε που είστε απαράδεκτοι πολιτικά , είστε και προκλητικοί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με τον προλαλίσταντα 6.27 Εάν είχαν λίγη τσίπα ΄μέσα τους θα κάμναν μεταξύ τους το...ρεφερνε ή κάποιος ΄σάν τον κ.Στάθη με τα 7000 ανα μήνα θα παραχωρούσε το γραφείο του η το ανοίκιαστο του. Σε τελική ανάλυση το τελευταίο που θα πρέπει να σκέφτονται όλοι οι κομματικοί έίναι η ύπαρξη των γραφείων τους στην Φλώρινα όταν οι κόσμος υποφέρει και μετα βίας οικονομικά επιβιώνει .Η τσίπα των κομματικών χάθηκε όπως ακριβώς η τοπική της νουδου στην φλώρινα..Ο κόσμος βλέπει και αξιολογεί και ενίοτε ΤΙΜΩΡΕΙ κύριοι της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα τους το πούμε το μυστικό στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα ξανά ΝΔ θα ψηφίσουμε όλοι! Τέτοια πολιτική πότε θα ξαναδούμε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Kόσμος το έχει τύμπανο κι εσύ οννεδήτη πρόβατο κρυφό καμαρι....άλλαξε πλευρό και όνειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε Φλωρινιωτη.Σταματα να κλαις για κατι που ανοικει στο παρελθον.Οι πολιτικες Δυναμεις της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ(Η Τ@@@@@@@@@ Γ@@@@@@) ας καλει γι'αυτο,θα σβησουν σαν το κερακι(Πιστευω οτι εχουν πια δει το τελος τους).Οπως ο Σταθης που δεν επρεπε να ειναi εκει καν καθολου και οι λοιποι της κλικας ας πανε στα σπιτια τους και ας μας αφησουν να κλαιμε την μοιρα μας.Αυτη ειναι η μονη επιθυμια μας πριν το τελος τους.Πιο μεγαλο καλο δεν μπορουν να μας κανουν.Ετσι δεν θα μπορουν να μας κανουν κι αλλα κακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιδεολόγε Φλωρινιώτη ΝεοΔημοκράτη, απευθύνεσαι σε λάθος ανθρώπους. Δεν έχουν βιώσει όσα εσύ. Δεν ήταν καν εδώ. Όταν ήρθαν από το χωριό τους δεν ήξεραν προς τα που να κατευθυνθούν. Τα κομματικά γραφεία θα πρόσεχαν; Τότε μάθαιναν μόνο το γραφείο του βουλευτή για να μπορέσουν να βολευτούν και να φύγουν από τον στάβλο. Άσχετα που διατήρησαν το ίδιο επίπεδο. Μην ασχολείσαι άλλο. Άδικα πληγώνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΆΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ...ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΚΟΝΕ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΚΟΝΕ ΣΟΥ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΑΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΙΑΤΑ ΦΛΩΡΙΝΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ..ΡΕ ΜΠΡΑΤΣΚΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΑΓΕΣΕ ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ? ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ...

      Διαγραφή
  10. Το πρόβλημα με εμάς τους παλιούς νεοδημοκράτες, πέρα από το συναισθηματικό, είναι ότι δεν έχουμε και κάποια σοβαρή εναλλακτική. Ο Καμμένος έχει πάρει τον δρόμο του για ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Για τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής ούτε λόγος. Κινήσεις Ζώη και Μαρκόπουλου μέχρι τώρα δεν έχουν αποτέλεσμα. Το ΛΑΟΣ έσβησε. Ελπίζω ότι η μεγάλη εθνική και δημοκρατική παράταξη θα αναγεννηθεί σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και όνειρα γλυκά..υπογραφή... "Ναζιστής"...ΕΊΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

      Διαγραφή
  11. άκουσα σήμερα στον..πεζόδρομο ότι στην θέση των γραφείων της Ν.Δ. θα ανοίξει το ΠΟΡΝEΙΟ που συζητήθηκε στο χθεσινοβραδινό δημοτικό @@@@@@@ συμβούλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΨΕΥΤΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ @@@@@@ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας πουμε θα δώσει ο σαμαράς μερικά τσέκια για να γλιτώσουν την έξωση ..το κουίζ όμως είναι άλλο ...ο σαμαράς θα δώσει απόδειξη ενοικίων στον άλλον τον πρωθυπουργό τον ...Ράιχεμπαχ;;; Ιδού η απορία!

      Διαγραφή
    2. Aπό όσο θυμάμαι κι η γιαγιά μου η εριστική Σαμαρά ψήφισε στο Συνέδριο.
      Να την προτείνετε να αναλάβει τα πόστα μας.

      Διαγραφή
  13. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΑ ΦΤΑΙΝΕ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή