Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Πρόκληση χωρίς προηγούμενο!

Αύριο στη 1 το μεσημέρι ο Ι.Βοσκόπουλος θα επιχειρήσει να παρασύρει σε μια πρωτοφανή και προκλητική απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης είναι η εκλεκτή του Ζέτα Ρίζου που μετά από 6ετή και πλήρως αποτυχημένη θητεία στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΑΝ.ΦΛΩ., θέλει τώρα να εγκαταλείψει την εξαθλιωμένη "Αναπτυξιακή" εταιρία  και να μεταπηδήσει σε προσωποπαγή θέση στο Δήμο Φλώρινας. Διαβάστε παρακάτω
«το δια ταύτα» της σχετικής εισήγησης του Θ.Καραγκιοζίδη:
«…..Εισηγούμαστε
Την μεταφορά της σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου και αορίστου χρόνου της Δρ. Ζαχαρούλας Ρίζου, από την ΑΝΦΛΩ στον Δήμο Φλώρινας, δηλαδή τη συνέχεια της λειτουργίας της υπάρχουσας ήδη ατομικής σύμβασης εργασίας εξαρτημένης εργασίας και αόριστης διάρκειας σύμφωνα με τους όρους της, χωρίς να παραβλάπτονται τα δικαιώματα της εργαζομένης ήτοι χωρίς μεταβολή των όρων της σύμβασης, σε συσταθείσα προς τούτο προσωποπαγή θέση, η οποία θα καλυφθεί από την εργαζόμενη – υπάλληλο – με την μεταφορά όλων των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που διαλαμβάνονται στην ατομική σύμβαση εργασίας».
Συνεργός και πειθήνιο όργανο του Ι.Βοσκόπουλου στην όλη υπόθεση είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. της ΑΝ.ΦΛΩ. Τραϊανός Ρασάικος, ο οποίος συντάσσει την ημερήσια διάταξη και στο θέμα με αριθμό 9 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ το όνομα της Ζέτας Ρίζου. Γιατί άραγε;

19 σχόλια:

  1. Χωρίς μεταβολή των όρων της σύμβασης : Δηλαδή θα παίρνει τα ίδια χρήματα που έπαιρνε στην ΑΝΦΛΩ και δεν θα ενταχθεί στο ενιαίο μισθολόγιο όπως εμείς οι κοινοί θνητοί.

    Το τακτοποιήσαμε το κορίτσι; και μόνιμη δουλειά και καλό μισθό.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5.000 υπάλληλοι ΟΤΑ εκτός Δημοσίου

    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/339454/5000-ypalliloi-ota-ektos-dimosioy

    "Οι πρώτοι που θέτουν υποψηφιότητα για τη διαθεσιμότητα του Δεκεμβρίου στους ΟΤΑ είναι οι 5.000 υπάλληλοι που έχουν προσληφθεί σε δημοτικές επιχειρήσεις εκτός ΑΣΕΠ και μετακινήθηκαν σε κεντρικές υπηρεσίες των δήμων από το 2010 με τη θεσμοθέτηση του «Καλλικράτη». Θα προηγηθεί η αξιολόγηση των δομών στους ΟΤΑ μέχρι τo τέλος Οκτωβρίου και θα ακολουθήσει η αξιολόγηση του προσωπικού, που δεν θα γίνει με οριζόντιο τρόπο."

    Για να γλυτώσει τη διαθεσι;μότητα το κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΣΧΟΣ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ. Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Φ@@@@@@ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. Η ΚΡΙΣΗ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτο θράσος !!

    Έχουν καταλάβει ότι στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές οι Φλωρινιώτες θα τους στείλουν σπίτι τους και για αυτό προσπαθούν να βολέψουν όλη την παρέα.

    Δεν έχουν καταλάβει όμως οι δημοτική σύμβουλοι, την ευθύνη που φέρουν, με αυτά που ψηφίζουν.

    Δεν έχουν καταλάβει ότι ίσως κάποια στιγμή βρεθούν έξω από την πόρτα του εισαγγελέα !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο σε αυτόν που το ανέρτησε. Τώρα αν γίνει κάτι είναι άλλο παππά ευαγγέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ισχυουν ολα αυτα, προκειται για μεγα σκανδαλο.. \
    Οι δημοτικοι συμβουλοι υποχρεουνται να αρθουν στο υψος των περιστασεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το περίμενα ποτέ από τον Ακη να κάνει τέτοια εισήγηση.Κρίμα στην ντομπροσύνη του.Θέλω να υπερασπιστεί την ισονομία μεταξύ όλων των άνεργων νέων της Φλώρινας εισηγούμενος ένα γραπτό σκληρό ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.Και ο άξιος θα φανεί.Ετσι θα πούμε ότι επιτέλους κάτι άλλαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επέμβαση Εισαγγελέα άμεσα Φλωρινιώτες ξυπνήστε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΑΣΜΑ ΛΕΕΙ: ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. Υ.Γ.ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τις εισηγήσεις τις συντάσσει ο κάθε εισηγητής,δεν μπορεί ο πρόεδρος να αλλάζει την επικεφαλίδα,για να είμεθα και αντικειμενικη...Βαγγελης Νομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια που τόσα χρόνια κάθεστε απλώς και τους κοιτάτε. Έτσι παίρνουν μετά κι άλλο θάρρος και κάνουν χειρότερα, αφού δεν τους φτάνουν τα παλιά. Μαζευτείτε 100 άτομα και πηγαίνετε ένα πρωί να ζητήσετε εξηγήσεις για όλα. Νομιμότητα εγγράφων, π@@@@@ τιμολογίων της ΑΝ.ΦΛΩ., και οτιδήποτε άλλο αφορά υπόγειες διαδρομές του ίδιου και της Πριγκηπέσσας του φλωρινιώτικου κατεστημένου του δημοσίου. Τι τους κοιτάτε;; Κάντε κάτι επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα μεγαλα λογια ειναι για τους ανικανους, Κοιταξτε γυρω σας με ποιους κολλητους κυκλοφορουν ολα αυτα τα σουργελα που μεχρι χθες κτασπαταλουσαν το δημοσιο χρημα,π@@@@@@ και εδ@@@@@. Αμετανοητοι τριγυρνουν χωρις να τους "φτυνει" κανείς. Ολη η σ@@@@ των καφενειων και καφετεριων γινανε οι αρχοντες της πολης.Η αθλιοτητα σε ολο της το μεγαλειο. Μιλω για τα νεαρα ατομα. Τους σιελοφορους του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εθεάθηκε μπόγιας να οδηγεί τριαξονικό ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΚΑΝΙΑ με ΤΡΕΙΛΕΡ που μαζέυει αδέσποτα σκυλάκια και αδέσποτες σκυλίτσες στην χαράδρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανθρωποι χωρις ιδανικα,χωρις οραματα.Κατεβηκανε απο τα χωρια και τους θαμπωσε η εξουσια.Ολοι σε ενα κελι να βαλουνε μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το να "μετα-πηδήσει σε προσωποπαγή θέση", πολλές το προσπαθούν (μη σου πω και με τα ίδια εξωτερικά χαρακτηριστικά).

    Σαν την Ζέτα όμως καμιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σε μία άλλη ανάρτηση στείλαν στο αυτόφωρο κάποιον πολίτη που πήγε και φώναζε στο δημαρχείο. Στην περίπτωση βοσκόπουλου ζέτας τι πρέπει να γίνει; μάλλον χειροπόδαρα δεμένους στο αυτόφωρο τους αξίζει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή