Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Let's do it Florina (Φωτορεπορτάζ)












Φωτορεπορτάζ: Κατερίνα Γκουντελίτσα




13 σχόλια:

  1. Θερμό ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους συμμετείχαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθελοντισμός: η μεγαλύτερη απάτη του 20ού αιώνα κι ακόμα συνεχίζει. Δηλαδή, κάν'το τζάμπα γιατί το καπιταλιστικό κράτος-αφεντικό δεν γουστάρει να δώσει μία για πάρτη σου και για όποιον άλλον το κάνει. Δεν είναι δουλειά άλλωστε λέει, είναι ευχαρίστηση. Οπότε του μένει το χρήμα, σου μένει η χαρά.

    Viadante

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσενα μενει ο αρνητισμος η κακη διαθεση και το τα ξερω ολα. Αντι να επαινεσεις την προσπαθεια απο τους ανθρωπους καθεσαι και σχολιαζεις αρνητικα

      Διαγραφή
    2. Μπορεί καινα'χεις δίκιο.
      Αλλα δες και αλλιως:
      Εθελοντισμός: Σήκω απο τον καναπέ και την απάθεια σου και βάλε ενα λιθαράκι για τον κόσμο όπως θα ήθελες να είναι.

      Χρήστος Όροβας

      Διαγραφή
    3. Αν "ήθελες" έναν άλλο,έναν καλύτερο κόσμο θα έκανες επανάσταση.Εχει απόλυτο δικιο ο 9:00 και συ ανώνυμε 11:13 αυτες τις ιστορίες με θετικες σκέψεις και ενέργειες των εταιριών να τις βγάλεις απο το μυαλό σου,το just do it της Nike η τη θετικη ενέργεια της αμιτα μοσιον και άλλα τετοια σχετικά είναι χαζομάρες,δες πρωτα πως φέρονται στους εργαζόμενους και άφησε στην άκρη τους επαινους,είμαστε η πόλη που εξελεξε τον Στάθη,αυτόν που ψηφισε για την εξισωση του φόρου στο πετρέλαιο και είχε τα μούτρα να κατεβει και στην εκδήλωση περσι το χειμώνα,Ειστε νεοέλληνες χωριάτες μικροαστοί και βαθιά θρησκευόμενοι (κολλημένοι) οι περισσότεροι φλωρινιωτες...

      Διαγραφή
  3. Πολυ καλη κινηση, ευχομαι να εχει συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως βρέθηκαν άνθρωποι να πούνε άσχημα λόγια αντί να επιβραβεύσουν την κίνηση αυτή των πολιτών!

    Αγαπητέ ανώνυμε 10:19 π.μ. εκτός από "νεοέλληνες χωριάτες μικροαστοί και βαθιά θρησκευόμενοι (κολλημένοι) οι περισσότεροι φλωρινιωτες..." όπως λες υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, σαν εσένα, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι κατηγορούν, να βρίζουν και να μην βρίσκουν τίποτα θετικό σε αυτό τον τόπο. Χαίρομαι που ανήκω στην πρώτη ομάδα και όχι στη δεύτερη τη δική σου. Και σε περίπτωση που δεν είσαι Φλωρινιώτης (γιατί βλέπω είσαι στο β' πληθυντικό) τότε καλύτερα να μην μιλάς γιατί δεν πονάς αυτόν τον τόπο ακόμα και αν ζεις σε αυτόν.

    Και στο κάτω κάτω αυτή η ενέργεια είναι κάτι που επιστρέφει στους πολίτες. Εμείς χαιρόμαστε το καθαρό περιβάλλον και βουνό στις βόλτες μας! Έλεος με τις γκρίνιες και τις κατινιές! Θα δηλητηριαστείτε από τις ίδιες τις κακίες σας!

    Μπράβο σε όλους τους συλλόγους και σε όλους όσους βοήθησαν να στεφθεί αυτή η δράση με επιτυχία όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα!!! Για μια φορά και η Φλώρινα συμμετείχε εγκαίρως και δεν έτρεχε καταιδρωμένη και τελευταία όπως κάνει πάντα σε διάφορα δρώμενα!

    Και του χρόνου καλύτερα!

    Φανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαναστατικό μου πνεύμα εσύ...απάνω τους,άλλαξε τα όλα.

      Διαγραφή
    2. Σιγά τα δρώμενα.

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΕΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΖΑΣΤ ΝΤΟΥ ΙΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάζος ο βουνίσιος18 Απριλίου 2013 στις 8:06 μ.μ.

    στο http://www.letsdoitgreece.org/ πουθενά δέν υπάρχουν οι διάφοροι φορείς -κινήσεις πολιτών αλλα και τα σχολεία που συμμετείχαν ώς συνεργαζομένοι φορείς εκτός του Δήμου Φλώρινας.Με αυτό συμπεραίνω ότι όλοι οι εθελοντές ΄ήταν μία κίνηση εθελοντών του Δήμαρχου Βοσκόπουλου Ι. .Να σημειώσω ότι τα αγάλματα του εικαστικού συμπολίτη μας κ.Καλαμάρα στο νέο πάρκο δυστυχώς ουδείς φιλοτιμηθηκε να το καθαρίσει απο τις μουντζούρες των σπρέι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή