Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Α.Σ "Παγκράτιον" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3/11/2013 στις εγκαταστάσεις του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Φάληρο, θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών. Για άλλη μια φορά ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας θα είναι παρών στην κορυφαία εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από
τέσσερις  αθλητές. Ο  Αμβράσης Βασίλης που παίζει το Σάββατο, δευτεραθλητής το 2012 και ο Σιώκης Λουκάς τρίτος στα kata το 2012. Την Κυριακή θα παίξουν τα αδέλφια Ηλίας και Ειρήνη –Μαρία Τσαρτσιταλίδη υπερασπίζοντας τους τίτλους που κατέκτησαν το 2012.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που εκπροσωπούν επάξια την Πόλη και τον Σύλλογό μας, πιστεύοντας ότι θα μας κάνουν και πάλι περήφανους. Δεν θέλω να αναφερθώ προσωπικά σε κάθε ένα από τα παιδιά μιας και η αξία τους είναι γνωστή στους κύκλους του καράτε άλλωστε δεν βρίσκονται τυχαία εκεί, και μόνο η παρουσία τους αρκεί.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος):  Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Είναι όλοι αθλητές υψηλού επιπέδου και μόνο το γεγονός ότι είναι όλοι παρόντες στις μεγαλύτερες διοργανώσεις της ΕΛ.Ο.Κ τα λέει όλα. Είμαι σίγουρος πως και φέτος θα είναι στο βάθρο όλοι οι εκπρόσωποι του συλλόγου και της Πόλης μας κάνοντας μας για άλλη μια φορά υπερήφανους. Τους ευχαριστώ λοιπόν γι’ αυτό.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου