Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ ευχαριστεί θερμά τον κ. Κυριάκο Ν. Χολέρη, κάτοικο Τορόντο Καναδά, για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη χρηματική δωρεά, ύψους διακοσίων 200) δολαρίων Καναδά, εις μνήμη του Μακεδονομάχου θείου του καπετάν Αντιγόνου (Γκόνου) Χολέρη, με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από το θάνατό του. 
Η προσφορά του αυτή αποτελεί
ιδιαίτερη τιμή για τη μνήμη του θείου του, όπως και για όλους τους επώνυμους και ανώνυμους γηγενείς Μακεδονομάχους, οι οποίοι αυθόρμητοι και αυτόβουλοι υπερασπίστηκαν την ελληνικότητα της Μακεδονικής γης. 
Η χειρονομία του, εκτός του ότι αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις δυσβάστακτες πλέον λειτουργικές ανάγκες, αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας. 
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, ο κ. Κυριάκος Ν. Χολέρης, ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία του. 
Ευχόμαστε με την οικογένειά του υπέρ «μακαρίας μνήμης και ανάπαυσης της ψυχής του 


Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου