Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς τέλος θράσος (video)

Χωρίς τέλος το θράσος και η υποκρισία του Ι.Βοσκόπουλου, αφού κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου και με δεδομένες τις 2 αρνητικές αποφάσεις, τόσο της Γενικής Γραμματέως όσο και της Ειδικής Επιτροπής Ενστάσεων (ομόφωνη), προσπαθεί να πείσει τους δημοτικούς του συμβούλους για τη «νομιμότητα» της απόφασης που τους επέβαλε να ψηφίσουν και τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα.
Δείτε στο παρακάτω video τι είπε ο Ι.Βοσκόπουλος:


Πηγή video: ΗΧΩ

11 σχόλια:

  1. pou petaei re o typos.edw eimaste re sin gi.xypna re den blepeis oneiro.alla otan oneirebese se parakalw min mas blepeis emas.kantw mono sou.h telws pantwn blepe mono tin kontesa soy. diladi eleos pia.mas magnitizeis kai nomizw oti arxisa na blepw kai egw onoira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΦΑΓΑΝ ΧΑΣΤΟΥΚΑΡΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΩΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MALLON XANETE H OUSIA. TO ZHTHMA EINAI TO NOMIMO 'H TO H8IKO ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν ειναι τιποτα απο τα δυο.Γενικοτερα νομιζω οτι το δημοτικο συμβουλιο απεχει παρασαγγας και απο τη νομιμοτητα και απο την ηθικοτητα..

      Διαγραφή
  4. Ούτε ο Κλίντον ξεφτιλίστηκε τόσο πολύ Βοσκέ, You know what I mean!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα πόσο ψεύτης είσαι ρε Δήμαρχε; Καμαρώστε το δελτίο τύπου του Δήμου παρακαλώ της 13-12014: http://www.cityoflorina.gr/index.php/odigos-dimou/proedros-d-s

    Δείτε πώς αναφέρει την Ρίζου!!!!!

    Ομοίως: http://arxeio.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=54706&Itemid=469 και άπειρα άλλα (βάλτε στο google Ζαχαρούλα Ρίζου διευθύνουσα σύμβουλος)

    Όποιος θέλει ας ψάξει και έγγραφα της ΑΝΦΛΩ να δείτε πως υπογράφει η κυρία... Εκτός αν δεν ξέρει να διαβάζει ή είναι τοοοοοσο ψώνιο (αντε καλέ.. αποκλείεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΞΕΦΤΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΤΑΚΙΑ ΜΑΖΙ!!!!!Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....-ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΗΤΑ-ΓΛΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΆΜΙ ΦΟΡΤΣΑ ΓΙΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΖΗΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το όλο κλίμα των τελευταίων μηνών και ημερών ημερών, μου θυμίζει πολύ έντονα Θεσσαλονίκη του Πανίκα (Ψωμιάδη), αλλά και του Παπαγεωργόπουλου, λίγο πριν την ......Δικαιοσύνη!!!!
    Λέτε και εδώ να υπάρχουν βίοι παράλληλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι πινεις ρε μεγαλε .οταν χασεις τις εκλογες θα δουμε ποσο αγαπας τον τοπο.τοτε θα φανει τι εισαι οταν η εξουσιομανια σου μεινει πια ανικανοποιητη και δεν θα μπορεις πλεον να εκδικισε αυτους που τολμησαν να αμφισβιτισουν το αλαθητο του παπα.... της φλωρινας. η λεξη αξιοπρεπεια σου λεει τιποτα.....καληνυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή