Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Σύσκεψη για τη "μικρή ΔΕΗ"

Πραγματοποιήθηκε χθες 12 Μαρτίου 2014 στο εργατικό κέντρο Φλώρινας σύσκεψη σχετικά με την πώληση των μονάδων της Φλώρινας και τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ, με τη συμμετοχή των: Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, τον Δήμαρχο Φλώρινας, Δήμαρχο Αμυνταίου και Δήμαρχο Πρεσπών, το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, το ΕΒΕ Φλώρινας, τα σωματεία της ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ», «ΕΤΕ ΔΕΗ», των κομμάτων και πολλών εργαζομένων.
Αποφασίσθηκε μετά την ολοκλήρωση των
συνεδριάσεων της περιφέρειας  και των δημοτικών συμβουλίων, που θα λάβουν χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα, ότι όλοι μαζί ενωμένοι διαφωνούμε στην πώληση των μονάδων και των ορυχείων της περιφερειακής ενότητας  Φλώρινας και τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ και θα προβούμε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις εάν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που προωθεί το ξεπούλημα και το διαμελισμό της ΔΕΗ.
Καλούμε όλους τους πολίτες και τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση για την κατάφορη και άδικη απόφαση ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας της χώρας μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ.


1 σχόλιο:

  1. Μα στο εργ. κέντρο Φλώρινας είναι μόνο οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, το γνωρίζει όλη η Φλώρινα! Τρέχετε για τα ΔΙΚΑ σας μόνο συμφέροντα! σας πήραμε χαμπάρι! Να πουληθεί η ΔΕΗ ολόκληρα σε ιδιώτες! Το κράτος δεν πρέπει να είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ! Δεν θα σας περάσει , λύκοι του δημοσίου χρήματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή