Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

2ο Εθνικό Σεμινάριο "T-Story: Storytelling applied to training"

Την Παρασκευή 9 Μαΐου, στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας το 2ο Εθνικό Σεμινάριο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «T-Story: Storytelling applied to training».
Το T-Story είναι ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να δείξει σε εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς πώς να εντάξουν την Ψηφιακή Αφήγηση στη διδασκαλία
τους ως μεθοδολογική προσέγγιση, μέσα από μια σειρά μαθημάτων, τα οποία είναι σχεδιασμένα με την ίδια ακριβώς προσέγγιση. Συνεπώς, μαθαίνουμε την αφήγηση μέσα από την αφήγηση.
Στο 2ο Εθνικό Σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι μέχρι τώρα δράσεις του έργου και θα δοθούν σημαντικές πληροφορίες για τα ψηφιακά μαθήματα, των οποίων ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί. Επιπλέον θα δοθούν πληροφορίες για πρόσθετο υλικό, το οποίο έχει συγκεντρώσει η ομάδα του έργου και είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο, χωρίς κόστος. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι περίπου 60 λεπτά.
Προγραμματίζονται επιμορφωτικές συνεδρίες με το υλικό του T-Story για την περίοδο 30 Μαΐου με 20 Ιουνίου, οι οποίες απευθύνονται σε εκπαιδευτές, εκπαιδευτικούς και φοιτητές, χωρίς κόστος συμμετοχής, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Στο 2ο Εθνικό Σεμινάριο θα παρουσιαστεί αναλυτικά η δομή αυτών των επιμορφώσεων και του διδακτικού υλικού. Τις επιμορφώσεις μπορεί να παρακολουθήσει περιορισμένος αριθμός ατόμων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2385055067 ή στο nanou.vassiliki@gmail.com (κ. Βασιλική Νάνου)
Θαρρενός Μπράτιτσης
Επίκουρος Καθηγητής, Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου.
Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου