Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Περί κατάπτυστων προεκλογικών ιεροσυλιών

Ξεκίνησε ο γνωστός πόλεμος λάσπης!
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο κ. Θεοδωρίδης ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, κατά την προσφιλή του τακτική. Μάλιστα χρησιμοποιεί και πιασάρικες λέξεις, όπως «κατάπτυστες» και «ιεροσυλίες», για να είναι πιο αποτελεσματικός ο λασποπόλεμος.

Κατηγορεί τον Μάκη Ιωσηφίδη και τα στελέχη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ότι αξιοποιούν τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο για προεκλογικούς σκοπούς. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!
Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Ως Δημοτική Αρχή ο Μάκης Ιωσηφίδης και τα στελέχη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ λειτούργησαν με ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ και με ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ποτέ δεν λειτουργήσαμε στη λογική οι «δικοί μας» και οι «δικοί σας». Οι δικαιούχοι επιλέχθηκαν με διαφανείς διαδικασίες και οι διανομές τροφίμων με τον ίδιο τρόπο.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου συμμετέχουν δύο στελέχη της μειοψηφίας που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του κ. Θεοδωρίδη (Κέρλοβας, Φίστας). Ποτέ τα μέλη αυτά δεν διαφώνησαν με τον ΔΙΑΦΑΝΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΟ τρόπο λειτουργίας του θεσμού. Ανά πάσα στιγμή να ελέγξουν τα αποθέματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Έτσι θα φανούν τα ψέματα του αρχηγού τους, που δεν διστάζει να κατηγορήσει οποιονδήποτε, αρκεί να έχει προεκλογικό όφελος.
Εμείς στηρίξαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο που βοηθάει όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη και χωρίς καμία εκλογική σκοπιμότητα. Αντίθετα, ο κ. Θεοδωρίδης δεν στήριξε ηθικά και οικονομικά το θεσμό, που κατά τα άλλα τον θεωρεί σωστό, και δεν καταδέχτηκε να δώσει ούτε ένα ευρώ για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Με αυτές τις ξεκάθαρες θέσεις επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς, διότι κατάπτυστη ιεροσυλία είναι:
  • Να διαχειρίζεσαι δημόσιο χρήμα με αδιαφανείς διαδικασίες
  • Να κλέβεις σάκους με ψηφοδέλτια
  • Να παίζεις με τον κόσμο που είναι άνεργος
  • Να εποφθαλμιάς το δημοτικό χρήμα, εσύ και η παρέα των εργολάβων υποψηφίων σου.

Υ.Γ.1: Η επίθεση λάσπης δείχνει απόγνωση γιατί καταλαβαίνετε ότι χάνετε τις εκλογές και «τα παίζετε όλα για όλα».

Υ.Γ.2: Αποκαλώντας τον Μάκη Ιωσηφίδη «Μαρουσιώτη» προσβάλετε όλους τους συμπολίτες μας που για λίγα ή πολλά χρόνια αναγκάστηκαν ή επέλεξαν να ζήσουν μακριά από τον τόπο μας. Παρ’ όλα αυτά είναι γνωστό ότι εποφθαλμιάτε την ψήφο των ετεροδημοτών… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου