Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Παλεύοντας με τα δέκατα στον Μαραθώνιο… - Κερδίζοντας τον «Διόνυσο» στο Παγγαίο…

Στις 6 Απριλίου 2014, στον Μαραθώνιο της Πέλλας «Μέγας Αλέξανδρος» οι αθλητές του Kasimis Training πραγματοποίησαν έναν πολύ καλό αγώνα με ατομικά ρεκόρ που δίνουν μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. Ο Αφορόζης Κώστας με χρόνο 3:00:3 και ο Ιωαννόπουλος Γιάννης με χρόνο 3:00:7 τρέξανε στα χνάρια των αρχαίων μακεδόνων ύστερα από ένα οργανωμένο και απαιτητικό πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Δημήτρη Κασίμη.
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν στις 11 Μαΐου 2014, στο Παγγαίο, με τον Γιάννη Ιωαννόπουλο να
κατακτά την 6η θέση με χρόνο 2:48:04 & την Βηθλεέμ Παπακοσμά 133η με χρόνο 4:14:50. Στις πρώτες θέσεις (από τους 264 συμμετέχοντες) βρέθηκαν οι Μπόκοτς Γ. (Kasimis Training) με χρόνο 2:36, Σιδερίδης Ν. (Salomon Hellas) με χρόνο 2:38 και Φωτιάδης Α. (Salomon Hellas) με χρόνο 2:40. Το βουνό του Διόνυσου και του Ορφέα είναι ένα απαιτητικό τερέν με απότομες πλαγιές, δάση οξιάς και κέδρων και αλπικά λιβάδια. Οι συμμετοχές είναι από τις πιο δυνατές του trail running και δοκιμάζονται τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα των αθλητών.
Επόμενο ραντεβού τον Ιούνιο στο βουνό των θεών, στο Olympus Marathon, τη Μέκκα του ορεινού τρεξίματος, όπου θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές σε διεθνές επίπεδο.

Οι αθλητές του Kasimis Training θέλουν να ευχαριστήσουν τον προπονητή τους Δημήτρη Κασίμη για την άριστη οργάνωση τόσο του προπονητικού προγράμματος, όσο και της αγωνιστικής τακτικής τους, το φυσικοθεραπευτήριο PhysioLife Θεολόγου Α. – Παπαπούλια Α. και τον Κοσμά Πασχαλίδη για την βοήθειά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου