Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δυναμική παρουσία του Α.Σ. "ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Δυναμική παρουσία του Α.Σ. ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στους προκριματικούς αγώνες 2ου ομίλου της Τοπικής Επιτροπής Μακεδονίας Θράκης Άρσης Βαρών με πολλές υποσχέσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο.

Την Κυριακή 11-05-2014 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας οι προκριματικοί αγώνες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου.
Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 12 αθλητές και κατέκτησε 9 μετάλλια (5 χρυσά,  2 αργυρά και 2 χάλκινα) μια 4η θέση, μια 5η και μια 7η.
Στις γυναίκες στην κατηγορία των 53κ η Θωμαϊδου Χρύσα (προπονήτρια κλασσικού αθλητισμού της Γ.Ε.Φλώρινας),με πολύ καλή εμφάνιση, ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου παίρνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στα 56κ την 1η θέση για άλλη μια φορά κατέκτησε ο 9 φορές πρώτος πανελληνιονίκης Μεταξάς Βασίλειος που έχει ως στόχο να κατακτήσει και για 10η φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο. Την συμμετοχή του στο πανελλήνιο εξασφάλισε και ο αθλητής Λεζπουρίδης Χάρης κατακτώντας επίσης την 1η θέση. Στους παίδες, 1ος στην κατηγορία των 94κ ήταν ο Τζαμπάζης Δημήτριος και  στους αγώνες τεχνικής παμπαίδων ο Τσαρτσιταλίδης Κων/νος επίσης ήταν 1ος ενώ την πεντάδα των χρυσών μεταλλίων συμπλήρωσε ο Ζέρβας Κων/νος στην κατηγορία των 94κ στους έφηβους.  Στην κατηγορία +105κ εφήβων 2ος ήταν ο πολλά υποσχόμενος αθλητής του συλλόγου μας Τζαμπάζης Χρήστος Ο παλιός καλός αθλητής, Τσώτσος Ηλίας, κατέκτησε την 3η θέση στους άνδρες στην κατηγορία των 94κ και ο Βενιαμίν της παρέας Βασιλειάδης Ηλίας κατέλαβε την 3η θέση στα 62κ στους παίδες στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες.
Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι τρεις παλιοί καλοί αθλητές του συλλόγου, Ηρακλής Μωυσιάδης, Δημήτρης Ναλπαντίδης και Σιούνης Στέφανος που κατέλαβαν την 4η, 5η και 7η θέση αντίστοιχα.
Το Δ.Σ. του Α.Σ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευελπιστεί σε ανάλογες εμφανίσεις τον Ιούλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου