Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα με την Πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία για τον Αμύντα

Την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος Νέα Ιωνία υποδέχεται αύριο Σάββατο (11/10) στις 18:00 η ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ γυναικών, όπου οι φίλαθλοι των γηπεδούχων αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στις εξέδρες του ΔΑΚ Αμυνταίου.
Το ρόστερ του Αμύντα είναι διαφοροποιημένο κατά το 1/2 σε σχέση με πέρυσι, καθώς στο πάρε-δώσε της μεταγραφικής περιόδου
αποκτήθηκαν 6 παίκτριες (Χατζή, Στρατάκη, Παρασκευά, Καλοϊδή, Σμαρδέλη και Γκάτσιου) και αποχώρησαν 7 (Μίλασιτς, Νούσια, Σιζύνου, Τσουτσουλάκη, Σκόδρα Τ., Σκόδρα Τζ. Και Τσένκο -οι 3 τελευταίες υπο τη μορφή δανεισμού- ενώ η Αναστασία Παπαβασιλείου ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητού), ως εκ τούτου το ζητούμενο για την ομάδα του Νίκου Γιώσκου είναι η ομοιογένεια, παράμετρος σημαντική για την απόδοση των παικτριών στον αγωνιστικό χώρο.
Το βέβαιο είναι ότι οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, ώστε ν' αποκτήσουν τα απαραίτητα ψυχολογικά ερείσματα για τη συνέχεια.
Πέρυσι, μετα από ένα συναρπαστικό σ εξέλιξη παιχνίδι Αμύντας και Νέα Ιωνία αναδείχτηκαν ισόπαλοι 28-28.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ρόστερ της ομάδας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.amyntashandball.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου