Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τελικοί Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε 2015

Την Κυριακή 18/1/2015 στο “σπίτι των πολεμικών” στα Α. Λιόσια Αττικής έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών – Γυναικών. Το παρών έδωσε και η Φλωρινιώτισσα Πρωταθλήτρια του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία. Μετά από αποχή ενός χρόνου λόγο κατάγματος του Αρ. χεριού της η Ειρήνη-Μαρία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο. Πήρε την
5η θέση στα kata γυναικών χάνοντας από την 5 συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος Λιβιτσάνου Σοφία και την 4η στο kumite  στην κατηγορία των -55kgr χάνοντας άδικα στον τελικό των repassage αφού η επιτροπή διαιτησίας “είδε” μεγαλοποίηση τραυματισμού και αποβλήθηκε από τον αγώνα με Hansoku.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Η Ειρήνη-Μαρία έκανε έναν μεγάλο αγώνα δρόμου για να προλάβει τους αγώνες αυτούς και γι’ αυτό πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τους ορθοπεδικούς  και τους φυσιοθεραπευτές του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην Φλωρινιώτισσα πρωταθλήτρια και εκπρόσωπο της πόλης μας. Η Πρωταθλήτριά μας έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο το οποίο της το ΣΤΕΡΗΣΕ η διαιτησία με μια απόφαση η οποία προσβάλει και το ήθος της αθλήτριάς μας, μια απόφαση που έπρεπε να πάρει ποινή η αντίπαλός της για αντικανονικό και βίαιο χτύπημα. Όμως δεν θα σταθούμε εδώ “λάθη” γίνονται και θα γίνονται. Στον αγωνιστικό τομέα πήγαμε αρκετά καλά, όλα τα παιχνίδια ήταν δυνατά, το επίπεδο των αθλητών πολύ υψηλό και η διοργάνωση σε πολύ υψηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στην Ειρήνη-Μαρία για τον αγώνα της και θα της ευχηθούμε καλή συνέχεια.       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου