Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Πως να βελτιώσετε τις επαγγελματικές επιδόσεις σας το 2015

Η ικανότητά σας να κερδίζετε χρήματα αποτελεί το πιο σημαντικό ενεργητικό σας. Την ικανότητά σας αυτή πρέπει  συνεχώς να τη βελτιώνετε, προκειμένου να κερδίζετε συνεχώς περισσότερα χρήματα.
Κάθε άνθρωπος που ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα διαθέτει μια χαμηλού επιπέδου ικανότητα να κερδίζει χρήματα. Στην πορεία όμως εξελίσσεται, αυξάνει τις γνώσεις του, βελτιώνει τις δεξιότητές του, αποκτάει περισσότερες εμπειρίες, με αποτέλεσμα να αρχίσει να
κερδίζει περισσότερα. Ως εκ τούτου η συνεχής βελτίωση των δεξιοτήτων σας αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα βελτίωσης των οικονομικών σας.
Ποιες είναι οι βασικές δεξιότητες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία;
1. Μάθετε να λειτουργείτε με γραπτούς στόχους
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γράφουν τους στόχους τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεχνούν εύκολα, να μην έχουν σαφή προσανατολισμό, να μην θέτουν προτεραιότητες, να μην ασχολούνται με τα σημαντικά, να μην έχουν κίνητρο στη δουλειά τους.
2. Μάθετε να διαχειρίζεστε τον χρόνο σας αποτελεσματικά.
Όλοι σήμερα βρισκόμαστε να έχουμε να κάνουμε πολλές δουλειές και να μην έχουμε τον ανάλογο χρόνο. Για να μπορέσετε να βρείτε περισσότερο χρόνο, μάθετε να σχεδιάζετε και να προγραμματίζετε τις δουλειές σας από πριν και στη συνέχεια να ασχολείστε με τις πιο σημαντικές, αυτές που σας αποφέρουν περισσότερα κέρδη.
3. Μάθετε να ξεκινάτε την ημέρα σας με την πιο σημαντική δουλειά
Όλες οι δουλειές σας δεν έχουν την ίδια βαρύτητα. Άλλες σας φέρνουν περισσότερα και άλλες λιγότερα κέρδη. Αυτός είναι και ο λόγος που άλλοι άνθρωποι, αν και εργάζονται τις ίδιες ώρες με άλλους, κερδίζουν λίγα, ενώ οι άλλοι κερδίζουν πολύ περισσότερα χρήματα.
Εφαρμόζοντας αυτά τα 3 απλά βήματα για 3 εβδομάδες, θα αποκτήσετε νέες συνήθειες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί, πιο αποδοτικοί και κυρίως πιο αποτελεσματικοί.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.expertsacademy.gr και κατεβάστε ως Δώρος το e-book «Πως να επιτυγχάνετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας»!


  Νέστορας Ι. Κολοβός
- Engineering Geologist Μ.Sc.
- Διδάκτωρ Γεωλογίας Α.Π.Θ.
- Μέλος ΓΕΩΤΕΕ
- Πτυχιούχος Οργάνωσης
& Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας,
Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
& Επαγγελματικής Επιτυχίας
- Life and Business Coach
- www.expertsacademy.gr
- info@expertsacademy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου